Surfa Tryggt

Surfa Tryggt är ett antivirus/brandvägg som skyddar din dator vid internetanvändning. Tjänsten kostar 39 kr per månad och har ingen bindningstid men en månads uppsägningstid.

Vår nuvarande leverantör av antivirus, Norman, har blivit uppköpta av AVG. Just nu pågår förhandlingar för att övergå till AVG:s nya och bättre tjänst, helt utan kostnad för dig som kund. Vi ber om ursäkt om du redan har drabbats av licensrelaterade problem, och vi jobbar på att lösa det så snart vi kan. Inom kort får du ett brev med mer information.

I Surfa Tryggt ingår:

• Antivirus
  • Spywareskydd
  • Personlig brandvägg
  • Föräldrakontroll
  • En licens som går att använda på upp till fem datorer

Surfa Tryggt har stöd för följande operativsystem

• Windows 95, 98, Me, NT 4.0, 2000, XP, 2003, Vista, 7, 8 (kräver version 10)

Kom igång med Surfa Tryggt

1. Ladda ner programmet här
  2. Använd denna guide för att ta reda på om ditt operativsystem är 32 eller 64 bit.
  3. Installera 32- eller 64-bits versionen.
  4. Aktivera tjänsten på Mina sidor

Avsluta Surfa Tryggt

För att avsluta Surfa Tryggt behöver du kontakta kundservice