Just nu har vi problem med inloggningen till Mitt Tele2. Vi arbetar med att lösa det så snabbt som möjligt!

Tele2 har bytt e-postplattform. Läs mer här

Kom igång

Surfa Tryggt(2)

Surfa Tryggt är ett antivirus/brandvägg som skyddar din dator vid internetanvändning. Tjänsten kostar 39 kr per månad och har ingen bindningstid men en månads uppsägningstid.

Surfa Tryggt med ny antivirusleverantör

Vår nuvarande leverantör av antivirus, Norman, har blivit uppköpta av AVG Technologies. Du som har tjänsten Surfa Tryggt sedan tidigare har fått information om hur du enklast uppdaterar ditt antivirusskydd. Ditt tidigare antivirus Norman kommer att sluta fungera den 20 december 2017.

Självklart sker uppdateringen till det bättre och säkrare antivirustjänsten från AVG Technologies helt utan kostnad.

I Surfa Tryggt ingår:

• Komplett antivirusskydd för datorn
  • Web-, hacker- och mailskydd
  • Skydd av privat data och familjeskydd
  • En licens som går att använda på obegränsat antal enheter

Surfa Tryggt har stöd för följande operativsystem

• Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3
  • OSX 10.8 Mountain Lion eller senare
  • Android 2.2 eller senare

Kom igång med Surfa Tryggt

1. Registrera din licens och ladda ner programmet här. Aktiveringsnyckeln har du fått via mejl/brev från Tele2.
  2. När du registrerar dig länkas du vidare till en nedladdningssida. Följ instruktionerna på sidan.
  3. Verifiera ditt konto via det mail som har skickats till dig från AVG.
  4. Klart!

Avsluta Surfa Tryggt

För att avsluta Surfa Tryggt behöver du kontakta kundservice