Tjänster och inställningar

Telefonsvararen Plus

Telefonsvararen Plus är en tjänst för iPhone som gör att du kan lyssna, pausa, spara och radera röstmeddelanden direkt i din iPhone. Tjänsten kostar 10 kr per månad, har ingen bindningstid och 1 månads uppsägningstid.

Telefonsvararen Plus innehåller

  • Möjligheten att lyssna, pausa, spara och radera röstmeddelanden du har fått till din telefonsvarare direkt i din iPhone.
  • Kostnad för datatrafik som används via tjänsten är kostnadsfri. 

Vem kan teckna sig för Telefonsvararen Plus?

Telefonsvararen Plus kan endast tecknas av Tele2s privatkunder som har en iPhone. Om du har Tele2 Växel, en annan telefonmodell eller Comviq så går det inte att aktivera tjänsten.
Alla iPhone-modeller kan ha tjänsten, men du behöver ha uppdaterat ditt operativsystem till iOS 8.3 eller senare samt ha operatörsinställningarna Tele2 19.1.

 

Så här beställer du Telefonsvararen Plus

Om du redan har en iPhone och vill aktivera tjänsten på ditt befintliga abonnemang:

  1. Besök en Tele2-butik eller ring kundservice på 0772-252525 för att aktivera tjänsten på ditt Tele2-abonnemang.
  2. Telefonsvararen Plus aktiveras inom 1 timme.

När du beställer en ny iPhone:

  1. Beställ en iPhone genom att besöka en Tele2-butik eller ring kundservice på 0772-252525.
  2. Välj till tilläggstjänsten Telefonsvararen Plus.

Vad händer med min vanliga telefonsvarare/röstbrevlåda?

Den vanliga telefonsvararen finns kvar bakgrunden, så du kan även ringa 222 som vanligt för att lyssna av meddelanden. Observera att om du har haft den vanliga telefonsvararen sen tidigare så kommer meddelanden, hälsningsfras samt kod att raderas. Då du får ange detta på nytt när Telefonsvararen Plus aktiveras.

Utomlands

När du åker utomlands och roaming används så kommer din vanliga telefonsvarare, som alltid finns i bakgrunden, att aktiveras. För att lyssna av röstmeddelanden när du befinner dig utomlands så ringer du +46 252 (ditt mobilnummer) eller 222.

Avsluta Telefonsvararen Plus

Ring Kundservice på 0772-252525 för att avsluta tjänsten. Det är ingen bindningstid, men 1 månads uppsägningstid. Tänk på att när du avslutar tjänsten så kommer alla meddelanden samt hälsningsfras att försvinna och du behöver skapa en ny hälsningsfras för den vanliga telefonsvararen.