Lös ett problem

Aktuell Driftstatus Hemtelefoni

Karta för driftinformation

Ett stabilt nät är otroligt viktigt i vår bransch, det händer att vi upplever störningar och dessa vill vi ge så tydlig information som möjligt kring. 

Se Aktuell Driftstatus-Karta för Fasta nätet här.
Se Aktuell Driftstatus-Karta för Mobila nätet här.

I vår driftinformationskarta kan du enkelt se om det finns några driftstörningar i ditt område, samt när det förväntas vara åtgärdat. Kartan visar aktuell driftsinformation för Tele2s mobilnät och fasta nät i Sverige. Informationen uppdateras automatiskt och presenterar områden där det just nu är störningar, vad störningen beror på, när problemet uppstod och när problemet beräknas vara löst.

Täckning

Tele2 har världens bästa 4G-nät som idag täcker 99% av befolkningen och en yttäckning på ca 70%. Läs mer om vår täckning och våra täckningskartor här. Här kan du gå direkt till vår täckningskarta

Täckningen på kartan är baserad på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Observera att täckningen kan påverkas av omgivningen, såsom berg och dalar, kraftig vegetation eller om du befinner dig i eller vid byggnader. Olika typer av enheter (mobiltelefon, läsplatta, modem etc) samt modeller kan bara koppla upp på vissa våglängder av nätet, vilket kan påverka den upplevda kvaliteten. 

Aktuella driftstörningar

Här kan du se om vi har större driftstörningar i vårt nät. Övriga störningar kan du se på driftstörningskartan för mobilnätet och på driftstörningskartan för fasta nätet

  • {{disturbanceInfo.headline}} {{disturbanceInfo.description_external}}

    Starttid {{disturbanceInfo.incident_start}} / Beräknat klart {{disturbanceInfo.calculated_end}}