Support

Lås upp din iPhone

Här kan du låsa upp en operatörslåst iPhone.

Om du har köpt den från Tele2 före den 1 november 2013 är den operatörslåst. Telefonen får inte vara utbytt på exempelvis en serviceverkstad, då måste du kontakta kundservice på 0772-252525. Upplåsningen kostar 300 kr och du betalar den direkt med kort.

Gör så här:

1. Ange ditt förnamn, efternamn, personnummer och IMEI-nummer.
  2. Tryck på Fortsätt.
  3. Godkänn villkoren och fyll i din mailadress.
  4. Tryck på Forsätt till betalning och betala upplåsningsavgiften direkt med kort.
  5. Du får sedan ett mail till den mailadress som du angav med information om när upplåsningen är klar.
  6. För att slutföra upplåsningen, sätt i ett SIM-kort från en annan svensk operatör i telefonen (ej Tele2).
  7. Synkronisera sedan telefonen med iTunes.
  8. Klart!

Lås upp iPhone