Ändra datapaket

Har du bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang kommer du att behålla den återstående bindningstiden även om du ändrar till vårt nya abonnemang. Annars har vårt nya abonnemang ingen bindningstid. Har du en rabatt på ditt befintliga abonnemang kommer den försvinna när du byter abonnemang.

Du kan ändra datapaket 1 gång/kalendermånad.

Gör så här:

Om du har ett Mitt Tele2-konto och har kopplat ditt abonnemang dit kan du byta datapaket där. Det gör du under Ändra abonnemang i Mitt Tele2-menyn.

eller

1. Gå till vår webbutik för abonnemang utan modem/router.
  2. Välj datapaket.
  3. Välj "Ändra befintligt abonnemang" och skriv in ditt personnummer.
  4. Fyll i resterande uppgifter som bekräftar att du genomför ditt byte.
  5. Slutför din beställning.