Guider för installation av router eller modem

Har du just skaffat mobilt bredband från Tele2 och behöver hjälp med installationen av din nya hårdvara? Här hittar du manualer och installationsguider för Tele2:s aktuella modem och routrar.

Att installera sin router eller sitt modem är vanligtvis inte svårare än att följa en kort steg-för-steg-process, men det är ändå viktigt att läsa igenom manualer och guider noggrant. De innehåller information du kommer att behöva under installationen, t.ex. lösenord, användarnamn och adresser.

Om du följt instruktionerna i guiden, men ändå har problem med din produkt, se vår sida om felsökning av Bredband 4G.