Säkerhetspaket för Android

Vad gör du om din telefon eller surfplatta blir angripen av virus, blir stulen eller du tappart bort den? Vårt säkerhetspaket för Android innehåller flera funktioner för att din telefon eller surfplatta ska vara så bra skyddad som möjligt. Säkerhetspaketet kostar 29kr per månad, ingen bindningstid men en månads uppsägningstid.

Säkerhetspaketet innehåller

• Antivirus för skydd mot skadliga appar.
  • Stöldskydd med alarm. Med stöldskydded kan du lokalisera din stulna mobil, radera foton samt aktivera ett högt alarm.
  • Optimering av din telefon/surfplatta som gör den snabbare och förlänger batteritiden.
  • Nätövervakning som hjälper dig hålla koll på hur mycket data du använder.

Så här beställer du säkerhetspaketet

1. Gå till denna sida och klicka på köp.
  2. Klart

Så här avslutar du säkerhetspaketet

1. Skicka ett SMS med texten STOPP till nummer 72188
  2. Klart