Sälj din gamla mobil

Värdera och lämna in din telefon online, via kundservice eller i en Tele2-butik och få rabatt på en ny telefon. I en Tele2-butik kan du även få värdet tillgodo för att handla i butiken eller skänka summan till välgörenhet.

Så här går det till

• Du kan värdera och lämna in din gamla telefon via tele2.se, Tele2-butiker eller Kundservice. Värdet varierar från dag till dag och baseras på telefonens skick. Den värderingen du får på tele2.se eller av våra säljare i butik är ett dagsaktuellt värde.
  • På tele2.se och hos Kundservice kan du använda värdet för att sänka månadsavgiften på en ny telefon. I våra Tele2-butiker kan du välja på att sänka månadsavgiften för din nya telefon, få ett tillgodokvitto att handla för i en Tele2-butik eller skänka summan till välgörenhet.

Vid eventuella kampanjer så gäller extra rabatter endast på de utvalda telefoner som kampanjen avser.

Innan du byter in telefonen

• Spara allt innehåll som du vill ha kvar, se telefonmanual på tillverkarens hemsida vid behov.
  • Ta ut SIM-kort och ta bort eventuellt lösenkodslås på telefonen
  • Vi raderar sedan all information som finns kvar på telefonen så är det något du inte vill ha kvar kan du låta det vara kvar i telefonen.
  • Om du byter in en iPhone ska iCloud tas bort innan telefonen skickas in. Tar du inte bort iCloud är telefonen alltid värd 0 kr och kommer returneras tillbaka till dig. Gå till Inställningar > iCloud. Tryck sedan på Logga ut längst ned på skärmen (Radera konto i iOS 7 och tidigare).

Du hittar mer information om tjänsten härTänk på att endast skicka in telefonen, utan tillbehör och orginalkartong.