WyWallet

Med WyWallet kan du betala med mobilen på ett smidigt sätt. WyWallet startades 2011 av de 4 stora mobiloperatörerna: Tele2, Telia, Telenor och 3 för att erbjuda en gemensam lösning för mobila betalningar i Sverige.

WyWallet är en helhetslösning för mobila betalningar där du kan på ett smidigt och enkelt sätt göra online-betalningar eller SMS-köp direkt i mobilen utan att lämna ut ditt kortnummer.

Genom att skapa ett konto och logga in på Mina sidor hos WyWallet kan du enkelt välja betalsätt mellan mobilfaktura, konto eller kreditfaktura.

Handla online med WyWallet

För att handla online behöver du bara din mobiltelefon. Slipp bankdosor, kortnummer, utgångsdatum och CCV-koder. Det kostar inget extra att betala med WyWallet och kostnaden hamnar på din mobilfaktura eller annat valt betalsätt.

1. Ange WyWallet som betalsätt på webbplatsen där du vill göra ditt köp
  2. Fyll i ditt mobilnummer
  3. Bekräfta köpet med den SMS-koden som skickas till dig
  4. Köpet är klart!

SMS-köp med WyWallet

Via SMS kan du donera pengar, rösta i TV, handla biljetter etc. Om du har gjort ett köp via SMS kommer kostnaden automatiskt att hamna på din mobiltelefonfaktura om du inte har valt något annat alternativ från början. Andra gången du betalar via SMS blir du automatiskt kund hos WyWallet och accepterar villkoren.

1. Använd SMS-funktionen som du har på din mobiltelefon
  2. Ange ett mottagarnummer och ett meddelande
  3. Skicka meddelandet!

Läs mer om WyWallet här.

Du kan när som helst avsluta tjänsten genom att skicka ett SMS med texten AVSLUTA till 71798. Glöm inte att om du gör fler SMS-köp efter att du har avregistrerat dig kommer du automatiskt att påbörja ny registrering.