WyWallet

Med WyWallet kan du betala med mobilen på ett smidigt sätt. WyWallet startades 2011 av de 4 stora mobiloperatörerna: Tele2, Telia, Telenor och 3 för att erbjuda en gemensam lösning för mobila betalningar i Sverige.

WyWallet är en helhetslösning för mobila betalningar där du samlar flera funktioner under en och samma tjänst. Skaffa WyWallet så kan du smidigt göra online-betalningar direkt i mobilen eller via datorn utan att lämna ut ditt kortnummer. Du kan också göra SMS-köp, skicka pengar till dina vänner och ladda ett kontantkort.

Kom igång:

1. Ladda ner WyWallet-appen från App Store eller Google Play.
  2. Skapa ett konto för ditt mobilnummer
  3. Välj betalsätt: faktura, WyWallet-konto eller koppla ditt betalkort direkt.
  4. Klart att handla!

SMS-köp

Via SMS kan du donera pengar, rösta i TV, handla biljetter etc. Antingen köper du via SMS precis som vanligt eller så gör du det via din WyWallet-app. Om du väljer att köpa via WyWallet-appen kan du även välja betalsätt för ditt SMS-köp. Andra gången du betalar något via SMS blir du automatiskt kund hos WyWallet. Med WyWallet kan även du med företagsabonnemang betala privata saker via SMS.

Handla online

Din telefon, WyWallet-appen och din pinkod är allt du behöver för att handla online. Slipp bankdosor, kortnummer, utgångsdatum och CCV-koder. Det gör det lätt att handla online även om du befinner dig på språng. Det kostar inget extra att betala med WyWallet, priset du ser är priset du betalar.

Skicka pengar

Dela på notan, betala tillbaka pengar eller köp på loppis. Med WyWallet kan du skicka över pengar till 6 miljoner svenska mobilnummer. Både du och den som ska ta emot pengar behöver ha WyWallet-appen. Fyll i mottagarens mobilnummer samt beloppet du vill överföra, bekräfta med din pinkod. Klart!