Aktivera SIM-kort

Behöver du ett nytt SIM-kort?

Här hittar du information om hur du beställer ett nytt SIM-kort.

Aktivera SIM-kort

När du får ett nytt SIM-kort, oavsett om det gäller till ett nytt eller befintligt abonnemang, så är SIM-kortet i de flesta fall aktiverat från start och du kan börja använda det på en gång. SIM-kortet är ett så kallat multi-sim innehållande tre olika storlekar för att passa i alla mobilelefoner: Nano-SIM, Mikro-SIM och vanligt SIM.

Skulle ditt SIM-kort inte vara aktiverat från start följer du enkelt denna guide:

1. Skapa konto eller logga in på Mitt Tele2.
  2. Om du inte har kopplat ditt abonnemang till ditt Mitt Tele2-konto så behöver du göra det genom att klicka på "Lägg till/koppla abonnemang". Följ sedan stegen för att lägga till ditt abonnemang.
  3. Klicka sedan på rubriken Tjänster i den orange Mitt Tele2-menyn inne i Mitt Tele2. Om du inte ser den menyn behöver du koppla ditt abonnemang enligt punkt 2.
  4. Fyll i ditt nya SIM-kortsnummer, som du hittar på SIM-kortet (20 siffror).
  5. Klicka på knappen "Aktivera SIM-kort"
  6. Starta om telefonen.

Du kan även kontakta Kundservice om du har frågor om ditt nya SIM-kort.