Betala appar på fakturan

Nu slipper du använda kortet när du handlar via App Store och Google Play.

Hur fungerar det?

Tack vare våra samarbeten med Apple och Google kan du som Tele2-kund betala dina appar, musik och annat kul via din Tele2-faktura. Det innebär att du slipper koppla ditt kredit- eller betalkort till Google Play eller App Store. Du får helt enkelt alla appinköp specificerade på din Tele2-faktura.

Läs nedan om hur du gör för App Store och Google Play. Den maximala gränsen för köp via Tele2-faktura är 3000 kr per månad eller 500 kr per köptillfälle.

App Store

1. Gå till Inställningar och välj iTunes och App Store
  2. Klicka på ditt Apple-ID högst upp och sedan Visa Apple-ID
  3. Logga in med Touch ID eller Apple ID och lösenord
  4. Tryck på Betalningsinformation och välj Mobiltelefon och följ instruktionerna
  5. Nu betalar du alla dina köp från App Store, Apple Music, iTunes och iBooks via din Tele2-faktura.

Google Play

1. Välj Mitt konto i Google Play Store genom att klicka på linjerna uppe i det övre vänstra hörnet
  2. Välj Lägg till betalningsmetod
  3. Välj Aktivera fakturering för Tele2/Comviq Sverige
  4. Fyll i ditt telefonnummer, namn och adress och välj Spara
  5. Från och med nu betalar du musik, appar, filmer och böcker via din Tele2-faktura.