Telefonsvararen Plus

Telefonsvararen Plus är en tjänst för iPhone som gör att du kan lyssna, pausa, spara och radera röstmeddelanden direkt i din iPhone. Tjänsten kostar 10 kr per månad, har ingen bindningstid och 1 månads uppsägningstid.

Telefonsvararen Plus innehåller

• Möjligheten att lyssna, pausa, spara och radera röstmeddelanden du har fått till din telefonsvarare direkt i din iPhone.
  • Kostnad för datatrafik som används via tjänsten är kostnadsfri.

Vem kan teckna sig för Telefonsvararen Plus?

Telefonsvararen Plus kan endast tecknas av Tele2s privatkunder som har en iPhone. Om du har Tele2 Växel, en annan telefonmodell eller Comviq så går det inte att aktivera tjänsten.
Alla iPhone-modeller kan ha tjänsten, men du behöver ha uppdaterat ditt operativsystem till iOS 8.3 eller senare samt ha operatörsinställningarna Tele2 19.1.

Så här beställer du Telefonsvararen Plus

Om du redan har en iPhone och vill aktivera tjänsten på ditt befintliga abonnemang:

1. Besök en Tele2-butik eller ring kundservice på 0772-252525 för att aktivera tjänsten på ditt Tele2-abonnemang.
  2. Telefonsvararen Plus aktiveras inom 1 timme.

När du beställer en ny iPhone:

1. Beställ en iPhone genom att besöka en Tele2-butik eller ring kundservice på 0772-252525.
  2. Välj till tilläggstjänsten Telefonsvararen Plus.