Lös ett problem – översikt

Aktuell driftstatus

Karta för driftinformation

Ett stabilt nät är otroligt viktigt i vår bransch, det händer dock att vi upplever störningar och då vill vi informera om det så tydligt som möjligt. 

I vår driftinformationskarta kan du enkelt se om det finns några driftstörning i ditt område, samt när det förväntas vara åtgärdat. Kartan visar aktuell driftsinformation för Tele2s mobilnät.

Informationen uppdateras automatiskt och presenterar område där det just nu är störningar, vad störningen beror på, när problemet uppstod och när problemet beräknas vara löst.

Täckning

Tele2 4G-nät täcker idag 99% av befolkningen och har en yttäckning på ca 80%. Läs mer om vår täckning och hur vi arbetar för att ständigt förbättra täckningen. Här kan du gå direkt till vår täckningskarta.

Täckningen på kartan är baserad på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Observera att täckningen kan påverkas av omgivningen, såsom berg och dalar, kraftig vegetation eller om du befinner dig i eller vid byggnader. Olika typer av enheter (mobiltelefon, läsplatta, modem etc) samt modeller kan bara koppla upp på vissa våglängder av nätet, vilket kan påverka den upplevda kvaliteten.

Aktuella driftstörningar

Här kan du se större driftstörningar i vårt nät. Övriga störningar kan du se på driftstörningskartan för mobilnätet och på driftstörningskartan för fasta nätet

  • {{disturbanceInfo.headline}} {{disturbanceInfo.description_external}}

    Starttid {{disturbanceInfo.incident_start}} / Beräknat klart {{disturbanceInfo.calculated_end}}

Störningar på ADSL i Hässleholm Just nu har vi störningar på ADSL i Hässleholm med omnejd. Tekniker jobbar med att lösa problemet så fort som möjligt.