Hi, logout
iPad Pro 10.5 tum Wi-Fi + 4G

iPad Pro 10.5 tum Wi-Fi + 4G

År 2017 lanserade Apple sin nya iPad Pro.
För dig som är ute efter en ny iPad så är denna version ett bra val. Den har en ny processor, en Apple A10X, vilket kommer att ge dig snabbare iPad än tidigare iPadmodeller. Surfplattan är utrustad med 10.5 tum retina-display, perfekt för den som vill spela spel, läsa E-bok eller se på serier och filmer. Den är helt enkelt perfekt för hela familjen.

 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för surfplattan.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Lätt och kraftfull

  iPad Pro 10.5 är fullpackad med enorm prestanda. Faktum är att den presterar bättre än de flesta bärbara PC-datorer. I tillägg får du två utmärkta kameror och ett batteri som oftast räcker betydligt längre. Den är dessutom tunn och väger bara 477 gram. Perfekt storlek för dig som jobbar på resande fot. En annan höjdpunkt i iPad Pro är den uppdaterade Retina-skärmen, som blivit mer ljusstark och reflekterar mindre.

  Ännu bättre med iOS 11

  Version 11 av Apples mobila operativsystem gör din iPad Pro ännu proffsigare. Nu får du direkt tillgång till alla dina filer via appen med samma namn. Dessutom har iOS 11 fått nya smarta funktioner för multitasking, med en ny Dock och appväxlare. Och du flyttar enkelt innehåll från en app till en annan med dra-och-släpp-funktionen.

  Komplettera med Apple Pencil

  Köp till Apple Pencil för att göra iOS 11 ännu mer användbart. Med ett lätt tryck mot låsskärmen med Apple Pencil så låser iPad Pro upp sig och anteckningsappen öppnas, så att du kan börja skriva direkt när kreativiteten slår till.
iPad Pro 10.5 tum Wi-Fi + 4G
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr