Hi, logout
iPad Wi-Fi

iPad Wi-Fi

Vill du ha en iPad som fungerar lika bra hemma som i klassrummet eller på arbetsplatsen är detta ett bra val. Den har en A10-processor vilket gör den snabbare än föregående modell samtidigt som den har ett riktigt bra pris. Men den stora nyheten är egentligen att den är kompatibel med Apple Pencil. Apple Pencil känner av både lutning och tryck och därtill kan du variera tjockleken på strecken, teckna skuggor och använda en mängd olika kreativa effekter.

 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för surfplattan.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Skräddarsy ditt sätt att använda den på

  På arbetsplatsen, i klassrummet eller i soffan – med iPad 6 har du flera möjligheter att skapa, oavsett vart du är. Med Apple Pencil kan du enkelt skriva på ett företagskontrakt direkt på surfplattan och eftersom iPad 6 är kompatibel med alla slags Bluetooth-tangentbord kan du ta anteckningar snabbt och smidigt.
  När du får din iPad levereras den med en samling appar så du kan börja skapa så fort du har packat upp den. Klipp och redigera ljudspår i GarageBand eller filma en kortfilm med iMovie. Fantasin sätter gränserna!

  En snabbare modell än föregångaren

  Jämfört med den senaste modellen har iPad 6th/2018 designats med en A10-processor för att ge en bättre användarupplevelse i form av den helt enkelt är snabbare. Perfekt när du vill redigera video i 4K, spela spel som kräver mycket grafik eller bara uppleva de senaste apparna med förstärkt verklighet.

  AR – Förstärkt verklighet

  Augmented Reality (AR), förstärkt verklighet, är en ny teknik som kombinerar information från internet och verkligheten. Kort sagt lyfts virtuella objekt in i den verkliga världen. Varje aspekt av iPad, från skärmen och processor­kraften till kamerorna och rörelsesensorerna, är utformad för att göra AR-appar bättre än någonsin tidigare.

iPad Wi-Fi
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr