Hi, logout
Galaxy Tab S3 9.7 4G

Galaxy Tab S3 9.7 4G

En surfplatta för hela familjen att både jobba och koppla av med. Med sin stora skärm är det enkelt och bekvämt att titta på film, läsa tidningen och skriva dokument. För den spelintresserade finns ett gamingläge som sätter surfplattan i en specialanpassad spelmiljö med smarta funktioner. Du kan bland annat inaktivera notifikationer, låsa utvalda knappar och skapa en snygg video från spelet. För den kreativa tar det inte slut där. Med S Pen kan du föra anteckningar, skapa illustrationer och skissa.


Med sin effektiva processor, generösa RAM-minne och kraftfulla batteri kommer Samsung Galaxy Tab S3 att vara en bidragande faktor till härlig upp- och avkoppling i hemmet.


 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för surfplattan.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Mycket snabbare än föregående modell

  Samsung Galaxy Tab S3 har tre gånger snabbare grafik än föregångaren och är hela 18 procent snabbare. Den tillförlitliga Octa core-processorn gör det möjligt för dig att jobba snabbare och växla mellan spel, appar och webbsidor utan problem.

  Gör din surfplatta till en förlängning av telefonen

  Med appen Samsung Flow kan du underlätta informationsutbytet mellan din surfplatta och din Samsungtelefon. Med Samsung Flow installerad i både surfplatta och telefon kan du få appaviseringar från telefonen i surfplattan. Du kan också skriva och svara på sms med det fysiska tangentbordet som går att ansluta till surfplattan.

  Säkra ditt innehåll

  Precis som Samsung Note-mobilerna finns det något som kallas för en hemlig mapp. Samsungs säkerhetslösning Knox gör att du kan gömma appar, bilder, kontakter och annat innehåll som du vill dölja för andra. Innehållet läggs i en avskärmad del av surfplattan och skyddas med en pinkod eller ditt fingeravtryck.

Galaxy Tab S3 9.7 4G
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr