Sök
Hi, logout
Produkter/Tjänster
Betalas nu
Månadskostnad
 
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) LTE
Betalas nu 0 kr
Månadskostnad 0 kr
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) LTE

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) LTE

Samsungs nya Galaxy Tab A med integrerat 4G-modem (SM-T585) är en portabel underhållningsmaskin för hela familjen. Med sin knivskarpa skärm och snabba processor passar den utmärkt för såväl surfande och läsande som filmer och spel. Galaxy Tab A har 16 GB inbyggd lagring som kan utökas till 128 GB med ett vanligt microSD-minneskort (tillval). Plattan är dessutom riktigt bekväm att använda, med låg vikt och en tjocklek på endast 8,5 mm.

Just nu: Dubbel data fram till den 31 maj när du skaffar mobilt bredband – helt utan extra kostnad!


 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för surfplattan.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj
 • Samsung Galaxy Tab A

  Perfekt för hela familjen

  Samsungs senaste Tab A (2016) passar utmärkt för alla familjemedlemmar – även de yngsta, då plattans inbyggda ”Kids Mode” låter dig sätta tidsgränser och se till att innehållet är barnanpassat. Surfplattan har tillräcklig prestanda för alla ändamål tack vare en åttakärnig processor; fyra av kärnorna är högpresterande medan de andra fyra är energisnåla och hjälper dig att spara batteritid.

  Bekväm att använda

  Galaxy Tab A har en tunn design som gör den bekväm att hålla och använda. Plattan är 8,5 mm tunn och väger bara 540 gram, trots den väl tilltagna skärmen på 10,1 tum. Skärmens ljusstyrka anpassas automatiskt efter omgivningen, vilket förenklar användning utomhus. Operativsystemet är förstås Android med Samsungs egenutvecklade, intuitiva gränssnitt och funktionalitet.

  Uppkopplad överallt

  Sist men inte minst har Galaxy Tab A ett inbyggt LTE/4G-modem som låter dig surfa i hög hastighet i Tele2:s nät. Använd den med ett Datakort i kombination med ditt vanliga mobilabonnemang, eller köp den med ett av våra prisvärda mobila bredbandsabonnemang. 
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) LTE
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr