Täckning & nät

välkommen
till 4g

BÄST 4G-TÄCKNING
I NORDEN

Vårt 4G-nät blev utsedd som bäst i Norden 2015 (Open Signal, 2015) och sedan dess har vi byggt ännu fler basstationer. Under 2017 satsar vi på att effektivisera energiförbrukningen i nätet och hållbarhetssäkra det för framtiden. Vi vet att vi har ett starkt nationellt 4G-nät i Sverige och fick det dessutom bevisat när vi slog rekord i dataanvändning under en Justin Bieber konsert på Tele2 Arena. 

Med en grym mobiltelefon och ett av våra generösa mobilabonnemang kan du streama musik, film eller spela onlinespel var du än befinner dig, i ett nät av världsklass. 

hbo nordic fritt
i 2 månader

Vi vill ge alla våra kunder chansen att testa vårt 4G-nät på riktigt. Därför får alla våra kunder, nya som gamla, 2 månader fritt HBO Nordic-abonnemang. 

Med HBO Nordic får du fri tillgång till många av världens mest populära TV-serier. 

bredband 4g
istället för adsl

4G-nätet är idag så väl utbyggt att 99% av Sveriges befolkning har 4G-täckning. Det innebär att det fungerar alldeles utmärkt att välja 4G till ditt bredband hemma. En lösning som är både snabbare och billigare än ADSL. Nu har vi dessutom höjt våra datamängder rejält, men inte priserna.

Med en trådlös router kan hela familjen vara uppkopplade samtidigt och surfa supersnabbt (hastigheter upp till 50 Mbit/s). Du kan också ta med dig ditt mobila bredband 4G vart du vill, det enda som behövs är ett eluttag.

TA MED DIG
SURFPLATTAN UT

Med en surfplatta med 4G-stöd och ett SIM-kort med datapaket kan du utnyttja surfplattan maximalt även utanför hemmet. Läs tidingar eller streama film eller TV på till exempel bussen och tåget.