Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
AirPods med laddningsetui
AirPods med laddningsetui

AirPods med laddningsetui

Apple AirPods kommer med funktioner och teknik som ger dig en riktigt bra upplevelse. De känner av när du har dem i öronen, filtrerar bort bakgrundsljud, och Siri hjälper dig när du behöver.

1 990 kr
AirPods med laddningsetui Läs mer

Smarta funktioner

De aktiveras så fort du tar upp dem ur laddningsetuiet och är redo att användas med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Apple AirPods kommer med många smidiga funktioner - vill du justera volym, byta låt, få en färdbeskrivning eller ringa ett samtal säger du bara ”Hej Siri”, och talar om vad du vill.

Apple AirPods drivs av Apples nya H1-chip och är utrustade med optiska sensorer och rörelseaccelerometrar som känner av när du har dem i öronen, och oavsett om du använder bägge AirPods eller bara en så leder H1-chippet automatiskt om ljudet och aktiverar mikrofonen.

Kraften i AirPods

Med AirPods får du upp till fem timmars lyssning och upp till tre timmars samtalstid på en enda laddning, och med laddningsetuiet kan du använda dem ännu längre. Etuit laddar du enkelt via Lightning-kontakten, och med det får du flera extra laddningar.

För att du ska höras bra när du pratar i telefon har Apple AirPods en röstaccelerometer och strålformande mikrofoner för att filtrera bort bakgrundsljud och fokusera på din röst.

Teknisk specifikation Läs mer
  • Anslutningar
    AirPods: Bluetooth, Laddningsetui: Lightning-kontakt
  • Dimensioner
    AirPods (vardera): 16,5 × 18,0 × 40,5 mm, Laddningsetui: 44,3 × 21,3 × 53,5 mm
  • Vikt
    AirPods (vardera): 4 g, Laddningsetui: 38 g