Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
AirPods med trådlöst laddningsetui
AirPods med trådlöst laddningsetui

AirPods med trådlöst laddningsetui

Apple AirPods ger dig en riktigt bra upplevelse av trådlösa hörlurar. Redo att användas så fort du tar ut dem från etuit, och enkla att ladda snabbt och trådlöst.

2 490 kr
AirPods med trådlöst laddningsetui Läs mer

Lyssna länge och ladda enkelt

AirPods ger upp till fem timmars lyssning och upp till tre timmars samtalstid på en enda laddning, och med det trådlösa laddningsetuiet kan du använda dem ännu längre. Etuiet ger flera extra laddningar, det laddas smidigt och trådlöst - du lägger det bara på en Qi-kompatibel laddningsplatta och låter det laddas upp. Har du inte tillgång till en laddningsplatta laddar du enkelt via Lightning-kontakten istället. 15 minuter i laddningsetuiet räcker upp till tre timmars lyssning eller två timmars samtalstid.

Smarta funktioner i Apple AirPods

De slår på automatiskt och är alltid anslutna, den smarta tekniken gör att dina AirPods känner av när du har dem i öronen och pausar när du tar ut dem. Oavsett om du använder bägge AirPods eller bara en så leder H1-chippet automatiskt om ljudet och aktiverar mikrofonen. Vill du justera volym, byta låt, eller ringa ett samtal säger du bara ”Hej Siri” och talar om vad du vill.

Teknisk specifikation Läs mer
  • Anslutningar
    AirPods: Bluetooth, Trådlöst laddningsetui: kan laddas via en trådlös (Qi-kompatibel) laddningsplatta eller via Lightningkontakten
  • Dimensioner
    AirPods (vardera): 16,5 × 18,0 × 40,5 mm, Trådlöst laddningsetui: 44,3 × 21,3 × 53,5 mm
  • Vikt
    AirPods (vardera): 4 g, Trådlöst laddningsetui: 40 g