Knivskarpa HD-kanaler

Ett urval av våra HD-kanaler

Majoriteten av våra tv-kanaler är i HD-kvalitet. Har du en gång sett detaljrikedomen i dina favoritprogram i HD, så vill du inte gå tillbaka till "vanlig" tv. Här nedan kan du se exempel på vilka av dina favoritkanaler som sänds i HD. Och kanske hittar du några nya favoriter.

Dokumentärer, vetenskap & natur

National Geographic Wild HD

Naturkanal med högkvalitativa och underhållande faktaprogram för hela familjen från världsberömda National Geographic.

Discovery Channel

Här sänds dokumentärer och realityserier om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer och kriminalteknik. Och mycket annat.

Animal Planet

Djur- och naturfilmer samt dokumentärer för hela familjen. Animal Planet är systerkanal till Discovery Channel och har fokus på djur, såväl vilda som tama.

The HISTORY Channel

The HISTORY Channel ger en underhållande, autentisk och spännande inblick i en inspirerande värld, som är så mycket mer än bara historia.

National Geographic

Nu kan du njuta av det bästa National Geographic Channel har att erbjuda i HD-kvalitet. Kanalen visar dokumentärer, vetenskapsprogram, expeditioner och mycket mer i HD.

National Geographic Now

Playbiblioteket med det bästa från kanalerna National Geographic och National Geographic Wild. Fascinerande dokumentärer som du kan titta på när du vill.

Travel Channel

En resekanal med program om andra kulturer. Om kända och okända resmål på fem kontinenter. Reportage och recept samt tips och råd.

Viasat Explore

Här ser du dokumentärfilmer om vildmarksexpeditioner och kriminalfall; serier om fascinerande människor och skildringar av extrema natur- och väderförhållanden.

Viasat History

Fängslande historier berättas på ett modernt sätt. Med fokus på europeisk historia avslöjas hemligheter från förr och hur historien påverkar oss idag.

Viasat Nature

Viasat Nature visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC som passar hela familjen.

Sport

Logotyp TV4 Sportkanalen

TV4 Sportkanalen

TV4 Sportkanalen är den stora och breda kanalen inom sport. På TV4 Sportkanalen ser du bland annat veckans match från SHL, HockeyAllsvenskan, LaLiga och Serie A samt Diamond League i friidrott. Dessutom sänder vi match nästan varje dag från NBA, världens bästa basketliga.

ATG Live

ATG Live visas varje dag, från morgon till kväll. Med direktsända lopp på luncher, eftermiddagar och kvällar. Men även med tips, intervjuer och all övrig sport- och spelinformation.

Eurosport 1

Eurosport är på plats för att ge dig den absolut bästa sportupplevelsen från över 100 sporter varje år. Däribland cykel, fotboll, motorsport, friidrott, tennis och vintersport.

Eurosport 2

Bland höjdpunkterna märks EM-kvalet i fotboll, CHL, actionsport, cykel, basket, handboll, motorsport, tennis, snooker, konståkning och mycket mer.

Nautical Channel

Nautical Channel visar allt som har med vattensport att göra, från segling och power boating, till surfing och kiteboarding. Helt enkelt den ultimata kanalen för alla som är intresserade av vattensport.

SportExpressen TV

SportExpressen är en sportkanal från Expressen. Särskilt under stora evenemang och mästerskap ser du intervjuer, reportage och livesändningar från reportrar på plats.

V sport golf HD

På V sport golf HD får du över 1700 timmar direktsänd golf från bland andra Ryder Cup, The Open, US Open, World Golf Championships, European Tour, PGA Championship och LPGA.

Fight Sports HD

FIGHT SPORTS HD är sportkanalen med fokus på kampsport och boxning. Se MMA, Championship Boxing, Championship Kickboxing, sumobrottning, karate, judo och mycket mer.

Barn och ungdom

Nickelodeon

Kanal för barn mellan 2–14 år som visar program med pedagogiskt innehåll i form av tecknade serier och komedier.

Nick Jr.

En renodlad barnkanal som riktar sig till barn i åldern 2-6 år, med pedagogiska och underhållande serier för de allra minsta.

SVT Barn

I SVT Barn är det lärorikt, kul och inspirerande, men aldrig riktigt ruskigt.

MTV HD

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Kombinerar musikvideor och liveframträdanden med underhållning kring musik, mode, politik, livsstil och trender.

Underhållning

SVT1 Logotype

SVT 1

I Sveriges första och största tv-kanal hittar du programmen som är både underhållande och intressanta. Här hittar du evenemang, drama, nöje, kultur, nyheter och sport.

SVT 2

I SVT 2 kan du se föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet.

TV3

TV3 visar en blandning av amerikanska serier, reality, dokumentärer, underhållnings­program och sport.

Logotyp TV4

TV4

Underhållning, nyheter, svenskt drama, inköpta serier, sport, barnprogram, filmer och samhälls­program.

Logotyp Kanal 5

Kanal 5

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållnings­program och sport.

Logotyp TV6

TV6

Svensk underhållningskanal med fokus på science fiction, action, tecknade serier och humorserier samt sport.

Sjuan

Sjuan är för alla som vill inspireras, imponeras och fascineras. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, film och spänning.

TV8

Erbjuder spännande, inspirerande och avkopplande program med en hög produktionskvalitet till en kvinnlig publik.

Logo Kanal 9

Kanal 9

Svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.

TV10

Lättillgänglig och faktabaserad underhållning med både fängslande reality och underhållande fakta. Motorsport, boxning och NHL-matcher blandat med spännande serier och dokumentärer.

Logotyp Kanal 11

Kanal 11

Svensk kanal som bjuder på färgsprakande och lättsamma program med fokus på underhållning, drama, långfilm och realityserier.

TV12

Kanalen med fokus på humor, film och sport. Medan humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån, sätter filmerna färg på kvällarna hela veckan. I sportväg visas stora mästerskap med jämna mellanrum.

BBC Nordic

BBC Nordic är hemmet för fakta och feelgood från BBC, anpassat för Norden. Njut av brittisk tv i världsklass, upptäck prisbelönta naturhistoriska program med Sir David Attenborough samt dokumentärer från Louis Theroux.

Di TV

Di Tv är tidningen Dagens industris ekonomi-tv-kanal med ekonominyheter och reportage.

Expressen TV

Nyhetskanal som sänder dygnet runt. Studiosändningar med programledare från klockan 06.00 till klockan 24.00.

Logotyp Mezzo Live

Mezzo Live

Musikfestivaler från hela Europa, årets jazzhändelser och konserter från bland annat operan i Paris, La Scala i Milano och Metropolitan i New York.

MTV Live HD

Från intima studioinspelningar, festivaler och konserter, till MTV World Stage varje fredag, kryddat med turnéklipp och exklusiva intervjuer - allt i spektakulära HD.

Logotyp TLC

TLC

Inspirerande program om vanliga människor som lever extraordinära liv. Här sänds en blandning av livsstilsprogram med fokus på ämnen som resor, mat, design, arkitektur samt internationell lyx och flärd.

FilmFavoriter

I det här playbiblioteket finns mer än 200 filmer att titta på när det passar dig. FilmFavoriter har en stor blandning av gamla goda filmpärlor i alla genrer – en blandning som passar alla smaker.

SkyShowtime 1

SkyShowtime 1 är hemmet för ikoniska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime och Peacock. Här kan du se de senaste succéfilmerna, exklusiva serier och dokumentärer samt alla dina familjefavoriter.

SkyShowtime 2

SkyShowtime 2 erbjuder en samling filmer och serier från världsberömda filmstudios inklusive Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Luta dig tillbaka och låt dig underhållas av nya exklusiva premiärer och älskade klassiker.

Tvodster

I playbiblioteket Tvodster hittar du svenska underhållningsprogram i kortformat. Tvodster finns i Tele2 Play.

Internationellt

Yle1 HD

Finlands största tv-kanal. Kanalen sänder nyheter, sport, underhållning samt skol-tv-program på finska.

Yle2 HD

Finsk public servicekanal med barn- och ungdomsprogram, sportevenemang och musikunderhållning.

NRK1 HD

Norsk rikskanal för hela familjen som sänder nyheter, serier, underhållning, barnprogram, långfilmer och sport.

NRK2 HD

Norges andra kanal. Sänder nyheter, debatter, dokumentärer och kulturprogram.

NRK Super / NRK3 HD

NRK Super visar barnprogram under dagarna och NRK3 ett utbud för ungdomar och unga vuxna på kvällstid, med serier, humor och film.

TV2 Norge HD

Norges populäraste kommersiella tv-kanal. Det är en bred kanal med underhållning, nyheter, sport, serier, drama, dokumentärer och film.

DR2

Danmark Radios andra tv-kanal med bland annat nyheter, debatter, dokumentärer och kulturprogram.

TV2

Dansk rikskanal som tillsammans med DR:s kanaler tillhör danska Public Service.

France 2

Frankrikes ledande public service-kanal som sänder franska och internationella filmer och serier, dokumentärer, kulturprogram samt nyheter och sport, t ex Tour de France, French Open Roland Garros och Davis Cup.

Duna TV

Ungersk underhållningskanal som sänder dagliga nyheter, dokumentärer, spelfilm, barnprogram och utbildningsprogram.

HRT1

Kroatisk public servicekanal för hela familjen. Sänder underhållning, nyheter och faktaprogram.

M2 Magyar

Ungersk public servicekanal som sänder nyheter, sport, ekonomi, magasin, underhållning, tävlingar, serier, dokumentärer, kultur och vetenskap.

TRT1

Turkisk kanal som sänder nyheter, musikprogram, underhållning, dramaserier (turkiska) och en del utländsk film.

TVP Polonia HD

Polsk internationell kanal med nyheter, faktaprogram och underhållning. Sänder även film, bland annat många polska filmer.

Tillval till ditt tv-abonnemang

Gillar du film, sport och serier? Och vill se dessa i högsta kvalitet? Då kan du även välja till kanaler från discovery+, TV4 och V sport, series & film till ditt abonnemang.
Tillvalspaket