Knivskarpa HD-kanaler

Ett urval av våra HD-kanaler

Har du en gång sett detaljrikedomen i dina favoritprogram i HD, så vill du inte gå tillbaka till "vanlig" tv. Med Tele2 får du tillgång till ett stort utbud i HD-kvalitet med ett 60-tal HD-kanaler. Här nedan kan du se exempel på vilka av dina favoritkanaler som sänds i HD. Och kanske hittar du några nya favoriter.

Dokumentärer, vetenskap & natur

National Geographic Wild HD

Naturkanal med högkvalitativa och underhållande faktaprogram för hela familjen från världsberömda National Geographic.

Discovery Channel HD

Här sänds dokumentärer och realityserier om enorma byggprojekt, bilar, maskiner, naturkatastrofer och kriminalteknik. Och mycket annat.

Animal Planet HD

Djur- och naturfilmer samt dokumentärer för hela familjen. Animal Planet är systerkanal till Discovery Channel och har fokus på djur, såväl vilda som tama.

HISTORY HD

The HISTORY Channel ger en underhållande, autentisk och spännande inblick i en inspirerande värld, som är så mycket mer än bara historia.

National Geographic HD

Nu kan du njuta av det bästa National Geographic Channel har att erbjuda i HD-kvalitet. Kanalen visar dokumentärer, vetenskapsprogram, expeditioner och mycket mer i HD.

National Geographic Now

Playbiblioteket med det bästa från kanalerna National Geographic och National Geographic Wild. Fascinerande dokumentärer som du kan titta på när du vill.

Travel Channel HD

En resekanal med program om andra kulturer. Om kända och okända resmål på fem kontinenter. Reportage och recept samt tips och råd.

Viasat Explore

Här ser du dokumentärfilmer om vildmarksexpeditioner och kriminalfall; serier om fascinerande människor och skildringar av extrema natur- och väderförhållanden.

Viasat History

Fängslande historier berättas på ett modernt sätt. Med fokus på europeisk historia avslöjas hemligheter från förr och hur historien påverkar oss idag.

Viasat Nature

Viasat Nature visar högkvalitativa naturdokumentärer från bland annat BBC som passar hela familjen.

Sport

Sportkanalen HD

Här ser du Veckans Match från SHL och HockeyAllsvenskan, samt utvalda matcher från Serie A, La Liga och Handbollsligan. Med en blandning av livematcher, sportnyheter, dokumentärer och intervjuer tar sportprofilerna Anna Brolin, Lasse Granqvist och Olof Lundh med dig genom Sportsverige.

ATG Live

ATG Live visas varje dag, från morgon till kväll. Med direktsända lopp på luncher, eftermiddagar och kvällar. Men även med tips, intervjuer och all övrig sport- och spelinformation.

Eurosport 1 HD

Eurosport är på plats för att ge dig den absolut bästa sportupplevelsen från över 100 sporter varje år. Däribland cykel, fotboll, motorsport, friidrott, tennis och vintersport.

Eurosport 2 HD

Bland höjdpunkterna märks EM-kvalet i fotboll, CHL, actionsport, cykel, basket, handboll, motorsport, tennis, snooker, konståkning och mycket mer.

Nautical Channel

Nautical Channel visar allt som har med vattensport att göra, från segling och power boating, till surfing och kiteboarding. Helt enkelt den ultimata kanalen för alla som är intresserade av vattensport.

SportExpressen TV

SportExpressen är en sportkanal från Expressen. Särskilt under stora evenemang och mästerskap ser du intervjuer, reportage och livesändningar från reportrar på plats.

V sport golf HD

På V sport golf HD får du över 1700 timmar direktsänd golf från bland andra Ryder Cup, The Open, US Open, World Golf Championships, European Tour, PGA Championship och LPGA.

Fight Sports HD

FIGHT SPORTS HD är sportkanalen med fokus på kampsport och boxning. Se MMA, Championship Boxing, Championship Kickboxing, sumobrottning, karate, judo och mycket mer.

Barn och ungdom

Nickelodeon HD

Kanal för barn mellan 2–14 år som visar program med pedagogiskt innehåll i form av tecknade serier och komedier.

Nick Jr HD

En renodlad barnkanal som riktar sig till barn i åldern 2-6 år, med pedagogiska och underhållande serier för de allra minsta.

SVT Barn HD

I SVT Barn är det lärorikt, kul och inspirerande, men aldrig riktigt ruskigt.

MTV HD

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Kombinerar musikvideor och liveframträdanden med underhållning kring musik, mode, politik, livsstil och trender.

Underhållning

SVT1 HD

I Sveriges första och största tv-kanal hittar du programmen som är både underhållande och intressanta. Här hittar du evenemang, drama, nöje, kultur, nyheter och sport.

SVT2 HD

I SVT2 HD kan du se föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet.

TV3 HD

TV3 HD visar en blandning av amerikanska serier, reality, dokumentärer, underhållnings­program och sport.

TV4 HD

Underhållning, nyheter, svenskt drama, inköpta serier, sport, barnprogram, filmer och samhälls­program.

Kanal 5 HD

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållnings­program och sport.

TV6 HD

Svensk underhållningskanal med fokus på science fiction, action, tecknade serier och humorserier samt sport.

Sjuan HD

Sjuan är för alla som vill inspireras, imponeras och fascineras. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, film och spänning.

TV8 HD

Erbjuder spännande, inspirerande och avkopplande program med en hög produktionskvalitet till en kvinnlig publik.

Kanal 9 HD

Svensk kanal med fokus på underhållning och sport. Här sänds drama- och actionserier, filmer och dokumentärer, program om bilar och teknik samt sport i världsklass.

TV10 HD

Lättillgänglig och faktabaserad underhållning med både fängslande reality och underhållande fakta. Motorsport, boxning och NHL-matcher blandat med spännande serier och dokumentärer.

Kanal 11 HD

Svensk kanal som bjuder på färgsprakande och lättsamma program med fokus på underhållning, drama, långfilm och realityserier.

TV12 HD

Kanalen med fokus på humor, film och sport. Medan humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån, sätter filmerna färg på kvällarna hela veckan. I sportväg visas stora mästerskap med jämna mellanrum.

En plats som binder oss samman genom en gemensam förståelse för snabba bilar, udda experiment och en sund känsla för absurditeter.

Di TV

Di Tv är tidningen Dagens industris ekonomi-tv-kanal med ekonominyheter och reportage.

Expressen TV

Nyhetskanal som sänder dygnet runt. Studiosändningar med programledare från klockan 06.00 till klockan 24.00.

Mezzo Live HD

Musikfestivaler från hela Europa, årets jazzhändelser och konserter från bland annat operan i Paris, La Scala i Milano och Metropolitan i New York.

MTV Live HD

Från intima studioinspelningar, festivaler och konserter, till MTV World Stage varje fredag, kryddat med turnéklipp och exklusiva intervjuer - allt i spektakulära HD.

TLC HD

Inspirerande program om vanliga människor som lever extraordinära liv. Här sänds en blandning av livsstilsprogram med fokus på ämnen som resor, mat, design, arkitektur samt internationell lyx och flärd.

FilmFavoriter

I det här playbiblioteket finns mer än 200 filmer att titta på när det passar dig. FilmFavoriter har en stor blandning av gamla goda filmpärlor i alla genrer – en blandning som passar alla smaker.

SkyShowtime 1

SkyShowtime 1 är hemmet för ikoniska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime och Peacock. Här kan du se de senaste succéfilmerna, exklusiva serier och dokumentärer samt alla dina familjefavoriter.

SkyShowtime 2

SkyShowtime 2 erbjuder en samling filmer och serier från världsberömda filmstudios inklusive Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Luta dig tillbaka och låt dig underhållas av nya exklusiva premiärer och älskade klassiker.

Tvodster

I playbiblioteket Tvodster hittar du svenska underhållningsprogram i kortformat. Tvodster finns i Tele2 Play.

Internationellt

Yle1 HD

Finlands största tv-kanal. Kanalen sänder nyheter, sport, underhållning samt skol-tv-program på finska.

Yle2 HD

Finsk public servicekanal med barn- och ungdomsprogram, sportevenemang och musikunderhållning.

NRK1 HD

Norsk rikskanal för hela familjen som sänder nyheter, serier, underhållning, barnprogram, långfilmer och sport.

NRK2 HD

Norges andra kanal. Sänder nyheter, debatter, dokumentärer och kulturprogram.

NRK Super / NRK3 HD

NRK Super visar barnprogram under dagarna och NRK3 ett utbud för ungdomar och unga vuxna på kvällstid, med serier, humor och film.

TV2 Norge HD

Norges populäraste kommersiella tv-kanal. Det är en bred kanal med underhållning, nyheter, sport, serier, drama, dokumentärer och film.

DR2

Danmark Radios andra tv-kanal med bland annat nyheter, debatter, dokumentärer och kulturprogram.

TV2

Dansk rikskanal som tillsammans med DR:s kanaler tillhör danska Public Service.

France 2

Frankrikes ledande public service-kanal som sänder franska och internationella filmer och serier, dokumentärer, kulturprogram samt nyheter och sport, t ex Tour de France, French Open Roland Garros och Davis Cup.

Duna TV

Ungersk underhållningskanal som sänder dagliga nyheter, dokumentärer, spelfilm, barnprogram och utbildningsprogram.

HRT1

Kroatisk public servicekanal för hela familjen. Sänder underhållning, nyheter och faktaprogram.

M2 Magyar

Ungersk public servicekanal som sänder nyheter, sport, ekonomi, magasin, underhållning, tävlingar, serier, dokumentärer, kultur och vetenskap.

TRT1

Turkisk kanal som sänder nyheter, musikprogram, underhållning, dramaserier (turkiska) och en del utländsk film.

TVP Polonia HD

Polsk internationell kanal med nyheter, faktaprogram och underhållning. Sänder även film, bland annat många polska filmer.

Tillval till ditt tv-abonnemang

Gillar du film, sport och serier? Och vill se dessa i högsta kvalitet? Då är det bra att veta att Tele2 är en av få leverantörer som erbjuder discovery+, C More och V sport, series & film.
Tillvalspaket