Streama filmer

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan streama online. Med tv från Tele2 har du tillgång till ett enormt utbud av både filmer och serier.

Gillar du att streama serier också? Kolla in vilka serier du kan streama hos Tele2.

Romantiska filmer

Emma.

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik - men rastlös - alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken... som varit där hela tiden.

Se den oscarsnominerade filmen med tillvalspaket från V series & film. V series & film ingår även i Tv Guld.

Barn- och familjefilmer

Trouble

Hunden Trubbel är född med ett gyllene ben i munnen. Han får allt som hans hundhjärta önskar. Hans ägare, en rik baronessa, är den snällaste. Men när hon plötsligt dör, körs Trubbel ut av hennes irriterande barn. Men snart visar det sig att utan honom får de inte arvet, så nu måste de hitta honom. Under tiden har den glada fyrbenta vännen hamnat i ett galet äventyr i staden med vilda hundar, sjungande ekorrar och en arg pizzabagare.

Streama Trouble och fler familjefilmer i vårt streamingpaket Comhem Play+. Comhem Play+ ingår även i Tv Guld.

Komedi

All inclusive

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne.

Streama All Inclusive och fler av dina favoritfilmer i vårt streamingpaket Comhem Play+. Comhem Play+ ingår även i Tv Guld.

Skräck och thriller

The Turning

En ung kvinna som är anlitad som barnflicka till två föräldralösa barn, är övertygad om att den gamla herrgården på landsbygden i Maine som de bor i är hemsökt av ett spöke.

Streama The Turning och fler av dina favoritfilmer i vårt streamingpaket Comhem Play+. Comhem Play+ ingår även i Tv Guld.

Vill du ha fler filmtips?

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se?

I Filmtoppen får du tips på vilka hyrfilmer som toppar listan just denna vecka.

Visa filmtoppen

Mer streaming med Comhem Play+

Comhem Play+ är en del av streamingplattformen Comhem Play där du kan se hundratals filmer, serier och dokumentärer från våra samarbetspartners och streamingtjänster som Paramount+, Fox+ och Nordisk Film+.

  • Vi bjuder kunder hos Tele2, Boxer och Comviq på Comhem Play+ i ett år (ord. pris 89 kr/mån)
  • Comhem Play+ är tillgängligt för alla, även om du inte är kund
  • Titta i mobilen, datorn eller på din tv i hela EU
Kom igång med Comhem Play