Streama filmer

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan streama online. Med tv från Tele2 har du tillgång till ett enormt utbud av både filmer och serier.

Gillar du att streama serier också? Kolla in vilka serier du kan streama hos Tele2.

Wild Mountain Thyme

Romantiska filmer

Wild Mountain Thyme

Den envisa bonden Rosemary Muldoon har beslutat sig att vinna grannen Anthony Reillys kärlek. Problemet är att Anthony verkar ha ärvt en familjeförbannelse och förblir omedveten om sin vackra beundrare.

Med Emily Blunt, Jamie Dornan, Jon Hamm, Christopher Walken, Dearbhla Molloy.

Se PAW Patrol: Filmen, med streamingpaketet Paramount+, som ingår i Tele2 Play+© 2021 Paramount Pictures. All rights reserved.

Barn- och familjefilmer

PAW Patrol: Filmen

PAW Patrol är på gång! När deras största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältevalpar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar PAW Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden!

The Misfits

Actionfilmer

The Misfits

Efter att ha rekryterats av en grupp okonventionella tjuvar, finner sig den kända brottslingen Richard Pace mitt i en avancerad guldstöld som får långtgående konsekvenser för hans eget och otaliga andras liv.

Med Pierce Brosnan, Rami Jaber, Hermione Corfield, Jamie Chung, Mike Angelo.

Spiral: From the Book of Saw

Skräck och thriller

Spiral: From the Book of Saw

I skuggan av den högaktade polisveteranen, tar kommissarie Ezekiel "Zeke" Banks och hans oerfarna partner ansvar för utredningen på flera otäcka mord. Plötsligt befinner sig Zeke mitt i mördarens makabra och sjuka spel.

Med Chris Rock, Max Minghella, Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Daniel Petronijevic.

Vill du ha fler filmtips?

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se?

I Filmtoppen får du tips på vilka hyrfilmer som toppar listan just denna vecka.

Visa filmtoppen

Tele2 Play+ – mer streaming

Titta på hundratals filmer och serier från våra samarbetspartners och streamingtjänster som Paramount+, Nordisk Film+ och National Geographic.

  • Tele2 Play+ är tillgängligt för alla, även om du inte är kund hos Tele2
  • Titta i mobilen, datorn eller på din tv i hela EU
  • Tele2 Play+ ingår i våra tv-paket Tv Standard, Tv Flexibel och Tv Premium.
  • Om du inte har något av dessa paket kan du köpa Tele2 Play+ för endast 89 kr/mån. Vi bjuder nya kunder på första månaden.
Kom igång med Tele2 Play+