Streama serier

Gillar du att sträcktitta på serier online eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Tele2. Här får du några tips på serier som du kan streama online i Tele2 Play, med Tv Hub eller Tv Hub Mini.

Gillar du att streama filmer också? Kolla in vilka filmer du kan streama hos Tele2.

Se Special Ops: Lioness från SkyShowtime © 2023 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Amerikanska serier

Special Ops: Lioness

Joe försöker balansera sitt personliga och professionella liv som spetsen på CIA:s spjut i kriget mot terrorismen. Lioness-programmet anlitar Cruz att arbeta undercover tillsammans med Joe bland maktförmedlarna av statlig terrorism.

Med: Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Michael Kelly, Morgan Freeman, Nicole Kidman

© 2023 Viaplay Group

Svenska serier

Börje - The Journey of a Legend

Berättelsen om Börje Salmings otroliga resa från utstött i Kiruna till historisk spelare i NHL:s Toronto Maple Leafs. En ung mans kamp om att hitta sin plats efter att ha förlorat sin far.

Med: Valter Skarsgård, Hedda Stiernstedt, Jack Langedijk, Jason Priestley, William Stöckel

Regissör: Amir Chamdin

Se Frasier på SkyShowtime © 2023 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Serier med toppbetyg

Frasier

Frasier är på väg till en annan stad med nya utmaningar att möta, nya relationer och en gammal dröm eller två att äntligen uppfylla.

Med: Kelsey Grammer, Jack Cutmore-Scott, Nicholas Lyndhurst, Toks Olagundoye, Jess Salgueiro

© 2023 Viaplay Group

Dokumentärer

Svenska fall

Omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I den här serien får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid.

Melodifestivalen 2024 © Foto: Morgan Norman/SVT

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av kommande eller nuvarande månadens premiärer!

Visa alla tv-tips

Tillval till ditt tv-abonnemang

Gillar du film, sport och serier? Och vill se dessa i högsta kvalitet? Då kan du även välja till kanaler från discovery+, TV4 och V sport, series & film till ditt abonnemang.
Tillvalspaket

Streama serier online

I vår streamingplattform och app Tele2 Play finns mängder av bra serier att streama online. Välj att streama serier via vår app eller i din Tv Hub eller Tv Hub Mini. Där hittar du mängder av bra serier direkt under hemskärmen.

När du kollar på serier online behöver du även tillgång till wifi. Har du inte bredband så kan du spana in våra bästa erbjudanden på fast bredband och mobilt bredband!

Nya serier att streama

Vet du inte vilken serie du vill se härnäst? Här får du tips om kommande premiärer med både filmer och serier online.

I Tele2 Play eller din Tv Hub finns mängder av bra serier att streama online. Välj allt från true crime, nordiska serier, klassiker samt action- och äventyrsserier. Är det en serie som nyligen gått på linjär-tv? Då har du oftast upp till sju dagar på dig att titta ikapp det senaste avsnitt.