Streama serier

Gillar du att sträcktitta eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Tele2. Här får du några tips på serier som du kan streama online i Comhem Play, med Tv Hub eller TiVo.

Gillar du att streama filmer också? Kolla in vilka filmer du kan streama hos Tele2.

The Walking Dead – säsong 10©2021 Fox Networks Group, All rights reserved.

Amerikanska serier

The Walking Dead

Polisen Rick Grimes har legat i koma efter en olycka i arbetet. När han vaknar upp har världen förändrats. En zombieepidemi har brutit ut och de flesta människor är döda eller har förvandlats till zombies som ständigt letar efter levande kött.

Du ser alla tio säsonger i playtjänsten FOX+.

Streama The Rookie säsong 1-3 i Comhem Play+

Kriminalserier

The Rookie

The Rookie handlar om medelåldersmannen Johan Nolan som lämnar småstadslivet för att bli polis i Los Angeles. Det visar sig dock att det inte är så enkelt att börja om igen, åtminstone inte när du är polisakademins äldsta aspirant.

Med titlar som Hidden, Maria Wern och Dexter hittar du garanterat många svenska och utländska favoriter i vårt streamingpaket Comhem Play+. Streama serier från Comhem Play+ i TiVo, Tv Hub eller via datorn på www.comhemplay.se.

Howards End

Engelska serier

Howards End

Berättelsen om två egensinniga systrar och männen i deras liv i England i början av 1900-talet. Vi får följa Margaret och Helen Schlegel i deras sökande efter kärlek och mening i en värld i förändring.

Brytpunkten

Dokumentärer

Brytpunkten

En inblick i klimatförändringarnas påverkan på planeten och de lösningar som vetenskapsmän och vanliga medborgare försöker implementera.

Gillar du dokumentärer och faktaprogram? Då är playtjänsten Curio rätt plats för dig.

Se Rönnäsfallet - jakten på sanningen discovery+ och Kanal 5

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens premiärer!

Visa alla tv-tips

Tillval till ditt tv-abonnemang

Gillar du film, sport och serier? Och vill se dessa i högsta kvalitet? Då är det bra att veta att Tele2 är en av få leverantörer som erbjuder discovery+, C More och V sport, series & film.
Tillvalspaket