Driftinformation mobilnätet

 

Ett stabilt nätverk är A och O i vår bransch. Samtidigt vill vi också ge våra kunder bästa möjliga information kring fel som kan uppstå.  Därför har vi en drifinformationskarta, där du enkelt kan gå in och se om det finns några störningar i ditt område. Du kan också se när felet förväntas vara åtgärdat.

Aktuella driftstörningar

Här kan du se större driftstörningar i vårt nät.


Till toppen

Driftkarta mobilnätet

I vår driftinformationskarta kan du enkelt se om det finns några driftstörningar i ditt område, samt när det förväntas vara åtgärdat. Kartan visar aktuell driftsinformation för Tele2s mobilnät i Sverige.

Täckningen på kartan är baserad på en estimerad utomhustäckning utifrån Tele2s basstationer och master i områdena. Observera att täckningen kan påverkas av omgivningen, såsom berg och dalar, kraftig vegetation eller om du befinner dig i eller vid byggnader. Olika typer av enheter (mobiltelefon, läsplatta, modem etc) samt modeller kan bara koppla upp på vissa våglängder av nätet, vilket kan påverka den upplevda kvaliteten.

Informationen uppdateras automatiskt och presenterar område där det just nu är störningar, vad störningen beror på, när problemet uppstod och när problemet beräknas vara löst. I kartan kan du söka på ett specifikt område i Sverige på tre olika sätt:

Adress: för en så noggrann sökning som möjligt ange en fullständig gatuadress (gatuadress, nummer och ort). Om du anger bara gatunamnet får du upp en träfflista ifall det finns flera alternativ att välja mellan. Finns gatuadressen inte med, välj istället något av de två andra söksätten.

Område: om du är intresserad av ett speciellt län eller kommun kan du använda rullistorna.

Karta: klicka dig fram i kartan och zooma in på området du är intresserad av.

 

Sök kundservice

Sök

Till exempel: faktura