Sök
Hi, logout

Shop

iphone
IPHONE

Senaste från Apple: iPhone 6

Den senaste generationen iPhone är inte bara större, den är förbättrad på många sätt. Den är nu större men också tunnare, mer kraftfull och ändå strömsnål. Som väntat ser vi större storlekar på skärmen: iPhone 6 på 4,7 tum och iPhone 6 Plus på 5,5 tum.

Skärmarna är av en ny typ som Apple kallar Retina HD. Den har ett A8 chip som kallas för den andra generationens 64-bitarsprocessor. Det ger mobilen bättre uthållighet trots att det driver en större skärm. Allt inbakat i en 7.1mm tunn sömlös design.

iphone1
product title

iOS 8 - Den största
uppdateringen hittills

Några av nyheterna är den nya bildappen som gör det enklare att söka bland dina bilder och skapa smarta album som sorterar dina foton åt dig. iOS 8 gör det även enklare att skriva meddelanden genom att föreslå ord baserat på innehållet, vem du skriver till och om det är i ett mail eller sms. Spela in din röst direkt i ett textmeddelande eller dela enkelt din plats så att andra vet var du befinner dig.

product title

iPhone med abonnemang - helt utan bindningstid!

Med Tele2 får du alltid ett superflexibelt och enkelt abonnemang utan bindningstid. Välj bara om du vill ha fast eller rörligt pris för samtal, SMS och MMS. Samt hur mycket data du behöver per månad. Det var allt! Sen kan du byta, ändra och säga upp när du vill. Inga konstigheter.

product title

iPhone till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Det kan du enkelt ta del av via Studentkortet och Mecenat. Läs mer här!