Support

När din mobiltelefon kopplar upp sig mot ett utländskt nät första gången får du ett välkomst-SMS av Tele2 innehållande prisuppgifter för samtal, SMS och data. I detta SMS får du även information hur du köper ett datapaket som gäller för det landet du befinner dig i.

Skulle de surfa utan datapaket har Tele2 ett maxtak som slår in när du surfat för 550kr. Läs mer om utlandssurf.

Du kan när som helst byta telefonnummer på ditt abonnemang till en kostnad av 100 kr. Du kan välja om det ska vara ett nytt telefonnummer eller om du vill flytta ett telefonnummer från en annan operatör för att ersätta ditt befintliga Tele2-nummer med. Flyttar du ett nummer från en annan operatör är nummerbytet kostnadsfritt.

Så här gör du för att byta telefonnummer:

1. Kontakta kundservice.
    2. Vi utför nummerbytet åt dig och du får ett SMS när det är klart.
    3. Starta om din mobiltelefon.
    4. Spela in en ny hälsningsfras på telefonsvararen.
    5. Klart!

Du får enklast tillgång till dina fakturauppgifter via Mitt Tele2. Har du inget konto kan du enkelt skapa ett. På Mitt Tele2 kan du även se din PUK-kod, samtalsspecifikation och förbrukning.

Du kan även skicka ett SMS med "Faktura" till 333.