Viktig information till dig med mailkonton: @tele2.se eller @swipnet.se. Logga in på ditt mailkonto före februari månads slut 2015 annars klassas kontot som inaktivt och tas bort. Är du aktiv användare av din mailadress kan du bortse från denna information.

Tele2 Mobilsupport - En användarguide för din mobiltelefon

Behöver du hjälp med hur du använder din mobil eller hur man gör olika inställningar? Här hittar du interaktiva guider för våra mest populära mobiltelefoner. Med hjälp av tydliga bilder och förklaringar tar vår guide dig igenom de olika inställningarna som behövs för att du skall kunna använda din mobil på bästa sätt.