FASTIGHETSÄGARE OCH BOSTADSRÄTTS­FÖRENINGAR

Mina fastighetsägarsidor

Allt samlat på ett ställe. På Mina fastighetsägarsidor för bostadsrättsföreningar får du tillgång till föreningens fakturor, avtal och kundprofil dygnet runt. Nu kan du dessutom skicka meddelanden till Fastighetsägarservice direkt på Mina fastighetsägarsidor!

Läs mer

Sveriges största fibersatsning

Vi har påbörjat uppgraderingen av vårt FiberKoax-nät. Vi förlänger fibern hela vägen fram till fastigheten eller till närmaste anknytningspunkt och uppdaterar med 10G-teknik. Det innebär att miljontals hushåll får tillgång till snabbare och stabilare uppkoppling.

Läs mer

Digitalisera era fastigheter

Utöver bredband, tv & play och mobiltelefoni kan vi och våra partners hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att få framtidssäkrade fastigheter. Läs mer om våra smarta uppkopplade fastighetstjänster.

Uppkopplade fastighetstjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du göra en felanmälan eller kontakta din lokala Tele2-representant? Här får du kontaktinformation och svar på vanliga frågor.

Informations­­material

Här hittar du informationsmaterial, blanketter för beställning av fastighetsägartjänster och nätbyggnation, samt trapphusdekaler.

Kontaktperson Tele2-fastighet?

Är du kontaktperson för en Tele2-ansluten fastighet? Vi behöver dina kontaktuppgifter.

Ett nytt Tele2

Som nya Tele2 kan vi göra mer för såväl fastighetsägare som boende och vi har påbörjat Sveriges största fibersatsning där 10G-teknik och mer fiber ger miljontals hushåll snabbare och stabilare uppkoppling.