FASTIGHETSÄGARE OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Hjälp oss hålla era fastighetsnät uppdaterade

Ibland behöver vi på Tele2 åtgärda ert fastighetsnät för allra bästa funktion. Oftast sker det dagtid, men problem kan uppstå även utanför ordinarie arbetstider. För att snabbt kunna ge avtalad service är det avgörande att Tele2 har nycklar till er fastighets teknikutrymmen.
Anmäl kontaktperson för nycklar

Mina fastighetsägarsidor för bostadsrättsföreningar

Allt samlat på ett ställe. Få tillgång till er bostadsrättsförenings fakturor, avtal och kundprofil dygnet runt. Logga in enkelt med BankID.

Läs mer

Digitalisera era fastigheter

Utöver bredband, tv & play och mobiltelefoni kan vi och våra partners hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att få framtidssäkrade fastigheter. Läs mer om våra smarta uppkopplade fastighetstjänster.

Uppkopplade fastighetstjänster

Ett nytt Tele2

Som nya Tele2 kan vi göra mer för såväl fastighetsägare som boende. Com Hem-hus blir Tele2-hus med obegränsade möjligheter, och vi har påbörjat Sveriges största fibersatsning där 10G-teknik och mer fiber ger miljontals hushåll snabbare och stabilare uppkoppling.

Läs mer om Tele2

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du göra en felanmälan eller kontakta din lokala Tele2-representant? Här får du kontaktinformation och svar på vanliga frågor.

Informations­­material

Här hittar du informationsmaterial, blanketter för beställning av fastighetsägartjänster och nätbyggnation, samt trapphusdekaler.

Kontaktperson Tele2-fastighet?

Är du kontaktperson för en Tele2-ansluten fastighet? Vi behöver dina kontaktuppgifter.