VÅRA TJÄNSTER

Obegränsad uppkoppling, tv & streaming för alla fastighetsägare

Flerfamiljsbostäder

Kommersiella fastigheter

Samfälligheter

Bygg- och fastighetsbolag

Supersnabbt fibernät möter kraftfullt wifi

Med Tele2 får din fastighet en trygg och stabil uppkoppling. Dessutom har våra snabba och kraftfulla routrar den senaste generationens wifi-teknik. Snabbare, smartare och designade för att ge bättre täckning och uppkoppling i hela hemmet.

Läs mer

Sveriges största tv-utbud med extra allt

Vi erbjuder Sveriges största utbud av tv & streaming. De boende kan få sport och underhållning från hela världen via sitt tv-uttag. För den som vill ha mer finns våra tv-paket i olika storlekar med innehåll för alla smaker.

Läs mer om tv till alla boende

Tele2 Play

Med Tele2 Play kan närmare två miljoner hushåll se sina kanaler i datorn, surfplattan och mobilen, var som helst i hela EU/EES, kostnadsfritt.

Upptäck Tele2 Play

Varför Tele2?

Full service ingår alltid

När vi säger full service så menar vi verkligen det. Vi servar och åtgärdar eventuella fel, oavsett var det uppstår och om det drabbar boende eller fastighetsägare. Avtalet omfattar såväl arbete som material – utan besvär och oförutsedda utgifter.

Fullbemannad kundservice

För boende står vår kundservice till tjänst under generösa öppettider. Fastighetsägare vänder sig med frågor och felanmälan direkt till vår fastighetsägarservice.

Möjlighet till gruppavtal

Med gruppavtal köper föreningar eller fastighetsägare in tjänster från Tele2 för samtliga hushåll till en gemensam rabatt.
Mer om gruppavtal

Uppkopplade fastigheter

Utöver bredband, tv & streaming och telefoni har ni även möjlighet att koppla upp hela fastigheten med smarta fastighetstjänster.

Uppkopplade fastighetsjänster

Smarta fastigheter

En smart fastighet gör att du kan styra, övervaka och mäta, och är både hållbart och ekonomiskt. Vi hjälper dig att rusta din fastighet för framtiden.

Smarta fastigheter

Tele2 Företag

Många små eller medelstora företag finns i samma fastigheter som boende och för de har vi tjänster som är anpassade för deras behov.

Tele2 Företag

Vill du veta mer om hur vi kan samarbeta?

Hör av dig till oss

Ett urval av våra samarbetspartners

Vi är stolta över att samarbeta med fastighetsägare, byggbolag och bostadsutvecklare över hela Sverige, med olika typer av fastighetsbestånd och storlek. Här visas ett urval av våra samarbetspartners.