Unlimited
HOLIDAYS

Nu har vi ett extra bra erbjudande på vårt abonnemang Unlimited. Fri surf i USA till 31 januari och ett datakort ingår för 499 kr/mån (ord. 599 kr/mån).

 • Tele2 Work

  Nu har vi gjort självserviceportalen Tele2 Work ännu bättre för dig som slutanvändare och administratör. Dessutom passade vi på att snygga till gränssnittet och förenkla navigeringen när vi ändå var igång. 
   

 • Täckning & nät

  Vi täcker 99,9 % av Sveriges befolkning

  Bra mobiltäckning är en förutsättning för ditt användande av mobila produkter, oavsett om du ska ringa eller surfa. Idag täcker vårt nät 99,9 % av befolkningen, det vill säga där folk bor och arbetar.

  Mer om vårt mobilnät
 • Bli kontaktad av Tele2

  Vi kan stora och små företag

  Det ska vara smidigt att vara kund hos oss. Vårt jobb är att få ert jobb att funka. Välkommen att prata kommunikation och IT-lösningar med våra företags­specialister.

  Jag vill bli kontaktad

Power 2 Stay Ahead

Följ vår miniserie Power 2 Stay Ahead där vi i varje avsnitt djupdyker i ett visst produktområde, och ger dig som företagare värdefulla tips kring en mängd olika aspekter av företagande.

Aktuellt hos Tele2

Vi på Tele2 har alltid mycket på gång som vi är extra stolta över. Följ våra senaste nyheter och pressmeddelanden – direkt för dig och ditt företag.