FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Tablet Apple iPad Pro M4 5G 11 tum

  • Mångsidig surfplatta med alla funktioner du behöver

  • Tunn, smidig och kraftfull

  • M4-chip och stöd för 5G

Du behöver ha ett mobilabonnemang eller mobilt bredband från Tele2 för att köpa en surfplatta.

Rymdsvart

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj minnesstorlek

Rymdsvart

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om Apple iPad Pro M4
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för surfplatta

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.

Vill du försäkra din produkt?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

576 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple iPad Pro M4 11" WiFi + 5G

Apple iPad Pro WiFi + 5G 256 GB Standard Rymdsvart

24 månader


Månad 1-24

576 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 13 823 kr


Visa priser inkl. moms

Ditt mest mångsidiga arbetsredskap

Med iPad Pro M4 behöver du bara en enhet – surfplattan är så mångsidig att den klarar allt du behöver för en komplett arbetsdag. Arbete med iPad Pro M4 blir roligt, kraftfullt och kreativt, oavsett om du arbetar med tunga presentationer eller kreativa projekt som film eller foto.

Komplettera med Apple Pencil Pro och Magic Keyboard (säljs separat) så får du en mångsidig iPad som gör det enkelt att vara både produktiv och kreativ.

Kraftfull prestanda i litet format

iPad Pro M4 är bara 5 mm hög, men fulladdad med prestanda och kapacitet. Med M4-chip och avancerad skärmteknik med hög uppdateringsfrekvens, fantastisk färgåtergivning får du en visuell och produktiv upplevelse utöver det vanliga.

Du växlar enkelt och sömlöst mellan olika appar, och om du behöver kan du även arbeta med flera appar samtidigt eller dra och släppa innehåll mellan apparna med fingret eller med en styrplatta.