FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerJulkampanjTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagVåra samarbetspartnersHållbarhetHållbarhet och telekomCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysHögst kundnöjdhet enligt SKI

SURFPLATTOR

Stöd för mobilt bredband 4G/5G
Sluta leta WiFi
Förmånliga priser med abonnemang

Filtrera

Sortera på populärast

Surfplattor med SIM-kort och abonnemang

Surfplattor med integrerat mobilt bredband är oumbärliga verktyg för många företag. Den låga vikten, det smidiga användargränssnittet och en konstant uppkoppling innebär full frihet att arbeta effektivt var du än befinner dig.

Här hos Tele2 Företag hittar du alltid bra erbjudanden på högkvalitativa surfplattor från de största tillverkarna Apple och Samsung. Välj 24 månaders bindningstid för ett extra förmånligt pris. De flesta av våra surfplattor har stöd för 4G eller 5G, så att du alltid har tillgång till snabbt Internet. När du köper en surfplatta med mobilt bredband ingår SIM-kort och allt du behöver för att komma igång direkt.

Med mobilt bredband för företag från Tele2 väljer du mellan abonnemangen 50 GB eller Obegränsad. Med abonnemanget Obegränsad behöver du aldrig oroa dig för att din datamängd ska ta slut inom Sverige. I båda fallen ingår dock även 50 GB respektive 100 GB datatrafik inom EU/EES.

Smidigt att arbeta med iPad eller Galaxy Tab

Surfplattor kan vara användbara i många branscher, men sticker ut som särskilt användbara verktyg när man har ett rörligt arbete och en dator är opraktisk. En fördel är att du också i många fall kan använda en touchpenna för inmatning i Android eller iOS. Köp till Apple Pen separat eller en Samsung-surfplatta med penna (S-Pen) på köpet.