Tele2 Butiker

Lista
Karta

Om våra butiker

Välkommen till våra Tele2-butiker och anslutna återförsäljare. I en Tele2-butik får du hjälp med allt från abonnemang, hårdvaror och företagsfrågor till hur du kommer igång med dina nya tjänster.

Covid-19 Vi följer självklart myndigheternas riktlinjer gällade covid-19. Butiksmedarbetare med minsta sjukdomssymptom stannar hemma och vi har utökat våra städ- och hygienrutiner.

Alla butiker håller öppet som vanligt men vissa köpcentrum kan ha reducerade öppettider. Sök upp en butik här för att se aktuella öppettider.

Få service i en Tele2-butik

Vi bjuder dig som är Tele2-kund på det som andra tar betalt för. Prata med oss i butiken så hjälper vi dig att komma igång med din nya mobil.

Exempel på service:

  • Startklar mobil

  • Barnsäkra mobilen

  • Montera skärmskydd

Mer om service i våra butiker

Tele2-butiker och återförsäljare

Kan jag ringa till en specifik Tele2-butik?

För att komma i kontakt med en specifik Tele2-butik behöver du besöka butiken. Det går också bra att ringa vår kundservice på telefon 90 222.

Vad kan jag få hjälp med i en Tele2-butik?

Vår butikspersonal hjälper dig med allt från abonnemang till mobil, tv, bredband, Comhem Play+ till mobiler, surfplattor, smartwatches med tillbehör. Köp dina nya produkter i lugn och ro online och besök sedan en butik för hjälp att komma igång.

Vilka är Tele2s återförsäljare?

Förutom våra egna Tele2-butiker kan du också köpa abonnemang för mobilt, bredband och tv hos någon av våra återförsäljare:

Vad kan jag som företagare få hjälp med i en Tele2-butik?

Vår butikspersonal hjälper dig som företagare gärna med rådgivning kring val av telefoner, abonnemangsform, uppkoppling/nätverk, växellösningar och annat. Vill du boka en tid som passar din kalender – använd formuläret för att boka möte med en av våra företagsrådgivare i butik.