SPORTKANALER

Med Tele2 får du tillgång till ett brett utbud av direktsänd sport

Följ samtliga matcher av Allsvenskan och Superettan på discovery+

Fotboll

Fotboll är världens största sport och Tele2 ser till så att du kan se så mycket av det gröna fältets schack som du vill.

Allsvenskan, Superettan, Premier League, UEFA Champions League och alla de andra största internationella ligorna, för både damer och herrar, finns självklart med i utbudet.

Sportkanaler som visar fotboll

discovery+ Extra

discovery+ Extra är åtta linjära eventkanaler som visar samtliga fotbollsmatcher från Allsvenskan och Superettan.

Eventkanalerna ingår i tillvalspaketet discovery+ Sport Premium.

V sport premium

Följ Premier League, Championship, Bundesliga och OBOS Damallsvenskan. Dessutom visas även matcher från Bundesliga och engelska Women's Super League.

V sport premium ingår tv-paketet Tv Premium samt i tillvalspaketet V sport.

V sport football

V sport football erbjuder matcher från ett stort antal av världens bästa ligor och turneringar. Kanalen har ett stort fokus på Bundesliga, men även utvalda matcher från bland annat Eredivisie och Women’s Super League.

V sport football ingår tv-paketet Tv Premium samt i tillvalspaketet V sport.

Logotyp TV4 Fotboll

TV4 Fotboll

TV4 Fotboll är kanalen som är helt dedikerad åt fotboll och sänder året runt. Här kan du se alla matcher från LaLiga, Serie A och Svenska Cupen.

TV4 Fotboll ingår i tillvalspaketet TV4 Sport Max.

Logotyp TV4 Sportkanalen

TV4 Fotbollskanalen

TV4 Sportkanalen är den stora och breda kanalen inom sport. På TV4 Sportkanalen ser du bland annat veckans match från LaLiga och Serie A, men dessutom finns där en mängd annan sport.

TV4 Fotbollskanalen ingår i tv-paketet Tv Premium samt i tillvalspaketet TV4 Sport Max.

Hockey

Det smäller i sarghörnen och publiken jublar. Med våra sportkanaler är det nästan som att vara på plats i Gavlerinken eller Madison Square Garden!

Sportkanaler som sänder hockey

V sport vinter

Med V sport vinter missar du inte en sekund av världens bästa hockeyliga: NHL. Förutom hockey sänds även övriga vintersporter som t.ex. alpin skidåkning.

V sport vinter är valbar kanal i tv-paketet Tv Flexibel och ingår i Tv Premium. Den finns även i tillvalspaketet V sport som du kan köpa om du har ett äldre tv-paket.

Logotyp TV4 Hockey

TV4 Hockey

TV4 Hockey är den renodlade hockeykanalen som är ett måste för att följa svensk topphockey. Här sänds matcher från SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, inklusive utvalda försäsongsmatcher och SM-slutspelet.

TV4 Hockey ingår i tillvalspaketet TV4 Sport Max.

Donald Miralle/AFP/Ritzau Scanpix

Golf

Räknat till antalet utövare så är golf en av våra allra största sporter, och svenska golfare har skördat stora framgångar på de stora internationella tävlingarna, framförallt på damsidan. Liselotte Neumann blev den första svensk att vinna en major, då hon 1988 tog titeln i US Womens Open. Efter det var Annika Sörenstam det största svenska namnet med hela tio majorvinster, samt otaliga vinster i andra turneringar.

Vill du följa de alla turneringarna på de olika golftourerna så finns de i de kanaler och streamingtjänster som vi erbjuder här på Tele2!

Sportkanaler som sänder golf

V sport vinter

Med V sport golf tar säsongen aldrig slut. Följ alla Majors för såväl damer som herrar, Europatouren, Ryder Cup, Solheim Cup samt highlights från LPGA- och LET-touren.

V sport golf kan du köpa som tillvalskanal om du har ett tv-paket från Tele2.

discovery+

Med tillvalspaketen discovery+ Sport eller discovery+ Sport Premium kan du följa PGA-touren i golf, och dessutom ATP-Touren i tennis, samtliga Grand Slams, Tour de France och Giro d'Italia i cykel.

Du får också all underhållning från discovery+ med hela säsonger av populära realityprogram, prisbelönta serier och aktuella dokumentärer, helt utan reklamavbrott.

DTM

Motorsport

Motorer som varvas och lukten av bränt gummi. Två eller fyra hjul spelar ingen roll, om du gillar fart så har du kommit helt rätt.

Kanaler som sänder motorsport

V sport motor

Kanal med motorsport som årligen sänder över 600 timmar direktsänd racing från bland annat Formel 1, NASCAR och MotoGP.

V sport motor ingår i tv-paketet Tv Premium och i tillvalspaketet V sport.

Eurosport

På Eurosport 1 och Eurosport 2 kan du följa det mesta som är intressant inom motorsport. Le Mans, Rally-VM, Superbike-VM, WTCC och Dakarrallyt är bara några av godbitarna.

Eurosport 1 & 2 är valbara i tv-paketet Tv Flexibel och ingår i Tv Premium.

Logotyp TV4 Motor

TV4 Motor

TV4 Motor är en renodlad motorsportkanal som följer världens bästa förare från bland annat Rally-VM och Rallycross-VM.

TV4 Motor ingår i tillvalspaketet TV4 Sport Max.

Boxning på FIGHT SPORTS HD

Kampsport

FIGHT SPORTS HD är sportkanalen med fokus på kampsport och boxning. Se Championship Boxing, Mixed Martial Arts (MMA), Championship Kickboxing och andra sporter som sumobrottning, karate, judo.

FIGHT SPORTS HD ingår i tv-paketet Tv Premium.

Fight Sports

E-sport

E-sport är en av världens snabbast växande sporter, både sett till antalet utövare och till antalet tittare. Därför är det självklart för oss att erbjuda sportkanaler som GINX eSports TV för dig som vill följa e-sport på nära håll.

GINX eSports TV ingår i tv-paketet Tv Premium.

GINX eSports TV

All annan sport

V sport extra HD

Huvudkanal för MLB, handbollens Champions League och basketens Euroleague. Dessutom visas ett urval från andra populära idrottsevenemang.

V sport extra ingår i tv-paketet Tv Premium.

Extreme Sports Channel

Kanalen med äventyrssporter som snowboard, inlines, mountainbike och surfing.

Extreme Sports Channel kan du köpa som tillvalskanal om du har ett tv-paket från Tele2.

Nautical Channel

På Nautical Channel ser du allt som har med vattensport att göra, från segling och power boating, till surfing och kiteboarding.

Nautical Channel kan du köpa som tillvalskanal om du har ett tv-paket från Tele2.