SPORTKANALER

Med Tele2 får du tillgång till ett brett utbud av direktsänd sport

Följ samtliga matcher av Allsvenskan och Superettan på discovery+

Fotboll

Fotboll är världens största sport och Tele2 ser till så att du kan se så mycket av det gröna fältets schack som du vill.

Allsvenskan, Superettan och alla de största internationella ligorna, för både damer och herrar, finns självklart med i utbudet. Och om inte det räcker så kan du även se UEFA Europa League, Copa America, Afrikanska mästerskapen samt ett antal ungdomsmästerskap.

Sportkanaler som visar fotboll

discovery+ Extra

discovery+ Extra är åtta linjära eventkanaler som visar samtliga fotbollsmatcher från Allsvenskan och Superettan.

Eventkanalerna ingår i tillvalspaketet discovery+ Sport Premium.

V sport premium

Följ Premier League och Championship. Dessutom visas även damfotboll i världsklass med engelska Women´s Super League, tyska Frauen Bundesliga samt spanska Liga Iberdrola.

V sport premium ingår tv-paketet Tv Premium samt i tillvalspaketet V sport.

C More Fotboll

C More Fotboll ger dig matcher från Svenska cupen, spanska La Liga, italienska Serie A och amerikanska MLS.

C More Fotboll ingår i tillvalspaketet C More Premium.

Följ SHL på C More Hockey

Hockey

Det smäller i sarghörnen och publiken jublar. Med våra sportkanaler är det nästan som att vara på plats i Gavlerinken eller Madison Square Garden!

Sportkanaler som sänder hockey

V sport vinter

Med V sport vinter missar du inte en sekund av världens bästa hockeyliga: NHL. Förutom hockey sänds även övriga vintersporter som t.ex. alpin skidåkning.

V sport vinter är valbar kanal i tv-paketet Tv Flexibel och ingår i Tv Premium. Den finns även i tillvalspaketet V sport som du kan köpa om du har ett äldre tv-paket.

C More Hockey

C More Hockey är en renodlad hockeykanal. Här följer du all svensk hockey, med matcher från SHL, SM-slutspelet och HockeyAllsvenskan. Följ Sveriges bästa hockey från försäsong hela vägen till final.

C More Hockey ingår i tillvalspaketet C More Premium.

Donald Miralle/AFP/Ritzau Scanpix

Golf

Med V sport golf tar säsongen aldrig slut. Följ alla Majors för såväl damer som herrar, Europatouren, Ryder Cup, Solheim Cup samt highlights från LPGA- och LET-touren.

Läs mer
DTM

Motorsport

Motorer som varvas och lukten av bränt gummi. Två eller fyra hjul spelar ingen roll, om du gillar fart så har du kommit helt rätt.

Kanaler som sänder motorsport

V sport motor

Kanal med motorsport som årligen sänder över 600 timmar direktsänd racing från bland annat Formel 1, NASCAR och MotoGP.

V sport motor ingår i tv-paketet Tv Premium och du kan även få den om du köper tillvalspaketet V sport.

Eurosport

På Eurosport 1 och Eurosport 2 kan du följa det mesta som är intressant inom motorsport. Le Mans, Rally-VM, Superbike-VM, WTCC och Dakarrallyt är bara några av godbitarna.

Boxning på FIGHT SPORTS HD

Kampsport

FIGHT SPORTS HD är sportkanalen med fokus på kampsport och boxning. Se Championship Boxing, Mixed Martial Arts (MMA), Championship Kickboxing och andra sporter som sumobrottning, karate, judo.

Läs mer

E-sport

E-sport är en av världens snabbast växande sporter, både sett till antalet utövare och till antalet tittare. Därför är det självklart för oss att erbjuda sportkanaler som GINX eSports TV för dig som vill följa e-sport på nära håll.

Läs mer

All annan sport

V sport extra HD

Huvudkanal för MLB, handbollens Champions League och basketens Euroleague. Dessutom visas ett urval från andra populära idrottsevenemang.

Extreme Sports Channel

Kanalen med äventyrssporter som snowboard, inlines, mountainbike och surfing.

Fuel TV

Actionsport- och livsstilskanal med skate-, snow- och wakeboarding, surfing, BMX och motocross.

Nautical Channel

På Nautical Channel ser du allt som har med vattensport att göra, från segling och power boating, till surfing och kiteboarding.

Outdoor Channel HD

Kanalen för den friluftsintresserade med allt från fiske och jakt till off-road-äventyr och vildmarksupplevelser från jordens alla hörn.

Störst utbud av tv & play

Tele2 har störst utbud av tv & play. Sportkanalerna på den här sidan är bara några få exempel på allt du kan avnjuta med ett tv-abonnemang från Tele2. Gå till vår abonnemangssida och se vad du behöver för att följa dina favoritsporter!
Våra abonnemang