Obegränsade upplevelser
med Tele2

 

Inga bindningstider

Våra mobila abonnemang har aldrig några bindningstider.

Bäst i test

Surfa i 4G- och 5G-hastighet i vårt mobilnät, som dessutom är klimatneutralt

Först med 5G

Surfa med fri surf i Sveriges första 5G-nät – hastigheter över 1 Gbit/s.

Mobilt, bredband samt
tv & play

Med våra tjänster kan du ta tillvara på de möjligheter som uppkoppling ger. Det spelar ingen roll var du befinner dig eller vad du har för abonnemang, vi erbjuder klimatneutrala tjänster som mobilt, bredband, tv och play till alla. Dessutom, är du kund hos Tele2 och Com Hem får du alltid mer.

Barn som tittar på surfplatta tillsammans

Först med 5G i Sverige

Den 24 maj 2020 lanserade vi Sveriges första 5G-nät i Stockholms innerstad. Tack vare 5G, med riktiga hastigheter över 1 Gbit/s, kommer nya tjänster och beteenden växa fram. Vad som blir det mest revolutionerande kan vi än så länge bara drömma om, men det vi vet är att 5G tillsammans med obegränsad mobildata kommer ge oss oändligt många fler möjligheter och ännu starkare upplevelser.

Tjejer som tittar mot norrsken. 5G på riktigt hos Tele2.

Få hjälp i en Tele2-butik

Välkommen in till din närmaste Tele2-butik. Vår kunniga personal hjälper dig med alla frågor kring abonnemang, mobiltelefoner, bredband och tv från Tele2 och Com Hems utbud.

Behöver du hjälp att komma igång? Inga problem, vi bjuder på det som andra tar betalt för. 

Tele2 och hållbarhet

Med effektiva kommunikationstjänster från Tele2 kan våra kunder vara med och bidra till minskad miljöpåverkan. Till exempel genom att inte resa lika ofta eller att dra ner på pappersförbrukningen. Här kan du läsa mer om vårt arbete med miljö och hållbarhet.