Obegränsade upplevelser
med Tele2

Inga bindningstider

Våra mobila abonnemang har aldrig några bindningstider.

Täcker 99,9% av befolkningen

Vårt mobilnät är klimatneutralt och täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

Riktig 5G hos Tele2

Surfa med fri surf i Sveriges första publika 5G-nät – hastigheter över 1 Gbit/s.

Mobilt, bredband samt
tv & play

Med våra tjänster kan du ta tillvara på de möjligheter som uppkoppling ger. Det spelar ingen roll var du befinner dig eller vad du har för abonnemang, vi erbjuder klimatneutrala tjänster som mobilt, bredband, tv och play till alla. Dessutom, är du kund hos Tele2 och Com Hem får du alltid mer.

Barn som tittar på surfplatta tillsammans

Först med riktig 5G i Sverige

Den 24 maj 2020 lanserade vi Sveriges första riktiga publika 5G-nät i Stockholms innerstad. Tack vare 5G, med hastigheter över 1 Gbit/s, kommer nya tjänster och beteenden växa fram. Vad som blir det mest revolutionerande kan vi än så länge bara drömma om, men det vi vet är att 5G tillsammans med obegränsad mobildata kommer ge oss oändligt många fler möjligheter och ännu starkare upplevelser.

Tjejer som tittar mot norrsken. 5G på riktigt hos Tele2.

Tele2 och hållbarhet

Med effektiva kommunikationstjänster från Tele2 kan våra kunder vara med och bidra till minskad miljöpåverkan. Till exempel genom att inte resa lika ofta eller att dra ner på pappersförbrukningen. Här kan du läsa mer om vårt arbete med miljö och hållbarhet.

Sveriges första cirkulära mobilskal

Tele2 fortsätter att satsa på hållbarhet och tillhandahåller nu A Good Mobile Case – cirkulära svensktillverkade mobilskal från Eskilstuna som tillverkas av linfrörester och färgsätts med ett vattenbaserat organiskt tryck. Från linfröodling till färdig produkt är transporterna mellan varje steg i tillverkningen minimal, därefter skickas skalen direkt till Tele2.

  • När skalet uttjänat sitt syfte kan du lämna tillbaka det i en Tele2-butik så återvinns det till nya skal, samtidigt som du får en rabatt på nästa skal.
  • Du får inte bara ett snyggt och tåligt skal, utan blir också en del av lösningen på de utmaningar vi står inför när det gäller hållbar konsumtion och produktion.