AKTUELLA ERBJUDANDEN

Mobil 50 GB - endast 299 kr/mån

Mobil 50 GB passar dig som flitigt använder streamingtjänster. Med 50 GB/mån kan du exempelvis streama ungefär 100 minuter per dag. Just nu har vi dessutom ett riktigt bra erbjudande!

299 kr/mån

Priset gäller i tolv mån, därefter 429 kr/mån. Ingen bindningstid.

Köp mobilabonnemang

Köp fast bredband - få mobilt bredband på köpet

Vore det inte smidigt att ha en snabb bredbandsuppkoppling även i sommarstugan, på campingsemestern eller hemma? Köper du Bredband 500 eller högre så ingår ett mobilt bredband inklusive router utan extra kostnad.

Prisexempel Bredband 600

299 kr/mån i 12 mån

12 mån bindning. Därefter 649 kr/mån. Mobilt bredband 40 GB ingår (ordinarie pris 299 kr/mån).

Se vad du kan beställa

Sätt dig i soffan och njut...

... av det rafflande Formel 1-loppet, av den senaste filmen från bioduken eller av den nya spännande sci-fi-serien Halo. För nu maxar vi innehållet med nya tv-paket.

I alla våra nya tv-paket ingår Viaplay, med mängder av filmer, serier och sport. Dessutom ingår alltid vårt streamingpaket Tele2 Play+, med innehåll från bland annat Nordisk Film+ och Paramount+.

Våra tv-paket

Erbjudanden på mobiler, surfplattor & smartwatches

Nyheter

Nya streamingpaket från Tele2

Nu har vi samlat mängder av underhållning och sport på ett och samma ställe – i Tele2 Play. Perfekt för dig som inte har ett tv-paket.

Vad tittar du mest på? De senaste serierna, populära filmer direkt från bioduken eller följer du de olika sport­evenemangen på tv? Våra streamingpaket täcker alla behov. Även dig som också vill få tillgång till ett standardutbud av tv-kanaler.

Mer om våra streamingpaket