Gruppavtal Tv

Sveriges största tv-utbud

Vi erbjuder Sveriges fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ett stort utbud av tv & streaming, med serier, filmer, sport och underhållning från hela världen. Med Gruppavtal ingår abonnemang och nödvändig utrustning för alla hushåll på avtalade adresser.

Samla all tv-underhållning

De boende kan välja att beställa till en Tv Hub till sitt tv-paket. Med Tv Hub samlas all tv-underhållning i hemmet. Till Tv Hub kan man även lägga till inspelningstjänsten Rec som gör att man kan spela in sina favoritprogram.

I alla abonnemang ingår streamingplattformen Tele2 Play, som gör att de boende kan se sina tv-kanaler och playbibliotek även på mobilen, surfplattan eller datorn. Oavsett var i EU de befinner sig.

Tv-kanaler i Tv Bas HD
Med reservation för ändringar i kanalutbudet

Gruppavtal Tv Bas HD

Som namnet säger är Tv Bas HD vårt baspaket inom Gruppavtal. De boende får tillgång till de populäraste tv-kanalerna, samt playbibliotek. Tele2 Play ingår så man kan se sina tv-kanaler i mobilen, surfplattan och datorn, i hela EU.

Tv-kanaler som är valbara i Tv Silver Flex
Med Tv Silver Flex ingår basutbudet + åtta kanaler av ovanstående som varje hushåll väljer själv. Med reservation för ändringar i kanalutbudet.

Gruppavtal Tv Silver Flex

Tv Silver Flex är vårt mest populära tv-paket inom gruppavtal. Utöver utbudet i Tv Bas HD får varje enskilt hushåll välja åtta valfria kanaler ur ett stort utbud.

Varje hushåll väljer själv enkelt vilka kanaler de vill ha på Mitt Tele2. På Mitt Tele2 kan de sedan byta kanaler varje månad.

Gruppavtal ger uppgraderingsrabatt

I våra gruppavtal ingår även en uppgraderingsrabatt om hushållet vill välja ett större tv-abonnemang än det som föreningen/fastighetsägaren har valt. Uppgraderingsrabatten gäller per hushåll och under hela gruppavtalstiden.

Tv-paket för uppgradering

Vill du veta mer om Gruppavtal?

Kontakta Tele2s Fastighetsägarservice på telefon 90 333 eller er personliga kontakt på Tele2 för mer information.