Google Pixel 8 Pro

GOOGLE PIXEL

Pixel 8a med Google AI

Med Google Pixel 8a tar du fantastiska foton med Pixel-kameran. Och allt går snabbare med Google AI, till exempel att korrigera oskarpa bilder och lära dig nya saker. Tack vare säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg med att vara skyddad.

Mer om Pixel 8a
Google Pixel 7 Pro-mobiler i alla färger

Google Pixel med abonnemang

Hos Tele2 kan du köpa en Google Pixel med abonnemang och om du samtidigt binder abonnemanget i 24 månader får du rabatt på mobilen. Vill du istället behålla ditt Tele2-abonnemang och bara köpa en Googlemobil så går det också bra. Välj själv!

Googletelefoner är populära bland Androidanvändarna tack vare priset, prestandan och kameran. Du kommer inte bli besviken om du väljer en Google Pixel.

Vad är Google Pixel?

Google Pixel är en serie kvalitetsmobiler som är utvecklade av amerikanska Google. Google Pixel lanserades i Sverige under 2022 och har sedan dess tagit en självklar tredjeplats bland Sveriges mest populära mobilmärken. Liksom andra Android så har även Google-mobiler ett användarvänligt operativsystem.

Med en Google Pixel i handen får du en självklar och sömlös upplevelse med alla Google-appar som exempelvis Chrome, Gmail, Google Assistant, Google Photos och Google Drive.

Varför en Google-telefon?

Googlemobiler är framtagna av Google för Google. Kan det bli bättre än så? Google Pixel är kända för att ha en av marknadens bästa kameror för stillbilder samt för sina snabba systemuppdateringar direkt från Google själva. Det innebär att användarna alltid har den senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna tillgängliga för sin Pixel-telefon. Google Pixelmobiler har inga onödiga appar installerade utan erbjuder dig en ren och användarvänlig Android-upplevelse.