GOOGLE PIXEL

Vinn senaste mobilen från Google

Signa upp dig och få chans att vinna senaste mobilen, värde från 13 000 kr. Dessutom kommer du även få information om nyheter och våra senaste produktlanseringar. Passa på, tävlingen tar slut den 5 oktober 2023.
Kvinna håller i en Google Pixel 7 framför ansiktet

Pixel 7 finns i Sverige

Under hösten 2022 lanserades Google Pixel 7 i Sverige. Pixel 7-serien består av Pixel 7, Pixel 7 Pro samt nytillskottet Pixel 7a.

Gemensamt för Pixel 7-serien:

  • Processorn Google Tensor G2

  • Batteritid på mer än 24 timmar

  • Upplåsning med ansiktsigenkänning och fingeravtryck

  • Vatten- och dammtålig enligt IP67 (Pixel 7a) eller IP68 (Pixel 7 och Pixel 7 Pro)

Vad är Google Pixel?

Google Pixel är en serie kvalitetsmobiler som är utvecklade av amerikanska Google. Google Pixel lanserades i Sverige under 2022 och har sedan dess tagit en självklar tredjeplats bland Sveriges mest populära mobilmärken. Liksom andra Android så har även Google-mobiler ett användarvänligt operativsystem.

Med en Google Pixel i handen får du en självklar och sömlös upplevelse med alla Google-appar som exempelvis Chrome, Gmail, Google Assistant, Google Photos och Google Drive.

Varför en Google-telefon?

Googlemobiler är framtagna av Google för Google. Kan det bli bättre än så? Google Pixel är kända för att ha en av marknadens bästa kameror för stillbilder samt för sina snabba systemuppdateringar direkt från Google själva. Det innebär att användarna alltid har den senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna tillgängliga för sin Pixel-telefon. Google Pixelmobiler har inga onödiga appar installerade utan erbjuder dig en ren och användarvänlig Android-upplevelse.