SAMLA OCH SPARA

Få upp till 150 kr/mån i rabatt när du samlar fler abonnemang hos oss

Frågor och svar

Hur vet jag om jag får samlingsrabatt eller dubbel surf?

Det beror på vilket mobilabonnemang du har:

Mobilabonnemang med obegränsad surf Har du bredband och mobilabonnemang med obegränsad surf får du 50 eller 100 kr/mån i samlingsrabatt.

Mobilabonnemang med fast surfmängd Har du bredband och mobilabonnemang med fast surfmängd får du istället dubbel surf på mobilabonnemanget.

Vad händer med mina nuvarande förmåner?

Du har kvar de aktiva förmåner som du hade innan vi lanserade samlingsrabatt. Ändrar du ditt befintliga mobilabonnemang eller bredband så kommer du också att omfattas våra nya förmåner; samlingsrabatt eller dubbel surf.

Hur vet jag hur mycket samlingsrabatt jag får?

Din samlingsrabatt beror på vilket mobilabonnemang du har:

  • Mobil Obegränsad Snabb ger 50 kr/mån i samlingsrabatt

  • Mobil Obegränsad Snabbare ger 100 kr/mån i samlingsrabatt

  • Mobil Obegränsad Snabbast ger 100 kr/mån i samlingsrabatt

Vad gäller mig som har tjänster hos Comviq och/eller Boxer?

Efter 31 maj 2023 ger inte längre bredband hos Boxer rätt till förmåner.

Bredband från Boxer Har du förmåner idag så är de kvar fram tills vidare. Gör du någon förändring på dina abonnemang kommer dessvärre förmånerna att försvinna.

Mobilabonneman från Comviq Har du mobilabonnemang från Comviq och bredband från Tele2 eller Comviq kommer du fortsatt få dubbel surf på ditt mobilabonnemang.

Vad gäller om bredband ingår i min hyra/avgift genom gruppavtal?

Bor du på en adress där ditt bredband är rabatterad till 100 procent genom ett gruppavtal så omfattas du inte av samlingsförmån eller dubbel surf.

Om du har uppgraderat ditt bredband via fiber och betalar en månadsavgift så ger det dig rätt till förmåner.

Hur aktiveras samlingsrabatt och dubbel surf?

Samlingsrabatt Samlingsrabatten aktiveras automatiskt direkt efter du har köpt ett mobilabonnemang med obegränsad surf eller ett bredband, förutsatt att du redan har ett abonnemang som ger rätt till rabatt.

Dubbel surf Dubbel surf aktiveras automatiskt direkt efter att du har köpt ett mobilabonnemang med fast datamängd eller bredband, förutsatt att du har ett abonnemang sedan tidigare som ger rätt till förmånen.

Har ni familjeabonnemang får ni dubbel surf automatiskt på alla familjeabonnemang.

Kan jag kombinera samlingsrabatt med andra erbjudanden?

Ja, både samlingsrabatt och dubbel surf kan kombineras med andra kampanjer och erbjudanden som till exempel mobilabonnemang för senior och familj samt studentrabatt på bredband.

Beräknas dubbel surf på den datamängd jag har i grundabonnemanget?

Ja, dubbel surf beräknas på grundabonnemanget. Har du 5 GB får du 10 GB och har du 15 GB så får du 30 GB. Har du tidigare köpt kampanj med dubbel surf får du dubbel surf på grundabonnemanget, exempelvis 15+15+15 GB.

Vilken rabatt får jag om jag lägger till tv?

Om du samlar bredband och tv hos oss får du 20 eller 50 kr/mån i rabatt på ditt tv-abonnemang. Rabatten beror på vilket tv-abonnemang du väljer.

Har du dessutom mobilabonnemang får du även samlingsrabatten på 50 eller 100 kr/mån, beroende på vilket mobilabonnemang du har.

Paketerbjudande: Bredband + tv

Behöver du både bredband och ett tv-abonnemang? Vi har gjort det enkelt för dig och erbjuder förmånliga paketerbjudanden.

Alla paketerbjudanden

Dubbel surf

Har du mobilabonnemang med 5 GB eller 15 GB mobilsurf samt ett fast bredband? Då får du dubbel surf på mobilabonnemanget.

Den dubbla surfen läggs på automatiskt när du köper nytt mobilabonnemang.

Köp mobilabonnemang

Paketpris med mobil, bredband och tv

Vill du få ett paketpris med mobilabonnemang, bredband och tv? Ring vår kundservice på 08-128 464 90 eller besök en Tele2-butik så hjälper vi dig!

Ring 08-128 464 90