SAMLA OCH SPARA

Få upp till 100 kr/mån i samlingsrabatt när du köper både bredband via fiber och ett mobilabonnemang med obegränsad mobildata.

Pojke som gejmar på en dator

För dig med bredband

Lägg till mobilabonnemang och få upp till 100 kr/mån i samlingsrabatt

Har du bredband via fiber och lägger till ett mobilabonnemang med obegränsad mobildata får du 50 eller 100 kr/mån i samlingsrabatt.

I Mobil Obegränsad Snabbast ingår även streamingpaketet Film & Serier med bl.a. Viaplay samt ett abonnemang till din smartwatch.

Köp mobilabonnemang Köp ny mobil
Pojke sitter i soffan med mobilen i handen

För dig med mobilabonnemang

Lägg till bredband och få upp till 100 kr/mån i samlingsrabatt

Har du mobilabonnemang med obegränsad mobildata och lägger till ett bredband via fiber får du 50 eller 100 kr/mån i samlingsrabatt.

Bredband via fiber

Frågor och svar

Vad händer med mina nuvarande förmåner?

Du har kvar de aktiva förmåner som du hade innan vi lanserade samlingsrabatt. Ändrar du ditt befintliga mobilabonnemang eller bredband så kommer du också att omfattas våra nya förmåner; samlingsrabatt eller dubbel data.

Hur vet jag om jag får samlingsrabatt eller dubbel data?

Det beror på vilket mobilabonnemang du har:

Mobilabonnemang med obegränsad mobildata Har du bredband och mobilabonnemang med obegränsad mobildata får du 50 eller 100 kr/mån i samlingsrabatt enligt följande:

Mobilabonnemang med fast datamängd Har du bredband och mobilabonnemang med fast datamängd får du istället dubbel data på mobilabonnemanget.

Hur vet jag hur mycket samlingsrabatt jag får?

Din samlingsrabatt beror på vilket mobilabonnemang du har:

  • Mobil Obegränsad Snabb ger 50 kr/mån i samlingsrabatt

  • Mobil Obegränsad Snabbare ger 100 kr/mån i samlingsrabatt

  • Mobil Obegränsad Snabbast ger 100 kr/mån i samlingsrabatt

Hur länge har jag kvar samlingsrabatten?

Samlingsrabatten har du kvar så länge du har både bredband och ett mobilabonnemang med obegränsad mobildata, samt att båda är aktiva.

Hur aktiveras dubbel data på mobilabonnemanget?

Den dubbla datan aktiveras automatiskt direkt efter att du har köpt ett mobilabonnemang med fast datamängd eller bredband, förutsatt att du har ett abonnemang sedan tidigare som ger rätt till förmånen.

Har du familjeabonnemang aktiveras dubbel data automatiskt på alla familjeabonnemang.

Vad gäller mig som har tjänster hos Comviq och/eller Boxer?

Efter 31 maj 2023 ger inte längre bredband hos Boxer rätt till förmåner.

Bredband från Boxer Har du förmåner idag så är de kvar fram tills vidare. Gör du någon förändring på dina abonnemang kommer dessvärre förmånerna att försvinna.

Mobilabonneman från Comviq Har du mobilabonnemang från Comviq och bredband från Tele2 eller Comviq kommer du fortsatt få dubbel data på ditt mobilabonnemang.

Vad gäller om bredband ingår i min hyra/avgift genom gruppavtal?

Bor du på en adress där ditt bredband är rabatterad till 100 procent genom ett gruppavtal så omfattas du inte av samlingsförmån eller dubbel data.

Om du har uppgraderat ditt bredband via fiber och betalar en månadsavgift så ger det dig rätt till förmåner.

Hur aktiveras samlingsrabatten?

Samlingsrabatten aktiveras automatiskt direkt efter du har köpt ett mobilabonnemang med obegränsad mobildata eller ett bredband, förutsatt att du redan har ett abonnemang som ger rätt till rabatt.

Kan jag kombinera rabatten med andra erbjudanden?

Ja, både samlingsrabatt och dubbel data kan kombineras med andra kampanjer och erbjudanden som till exempel seniorabonnemang, studentrabatt på bredband och familj.

Beräknas dubbel data på den datamängd jag har i grundabonnemanget?

Ja, dubbel data beräknas på grundabonnemanget. Har du 5 GB får du 10 GB och har du 15 GB så får du 30 GB. Har du tidigare köpt kampanj med dubbel data får du dubbel data på grundabonnemanget, exempelvis 15+15+15 GB.

Får jag högre samlingsrabatt om jag har fler mobilabonnemang?

Nej, du kan bara få en samlingsrabatt oavsett hur många abonnemang du har. Har du flera mobilabonnemang baseras din samlingsrabatt på det abonnemang som ger högst rabatt:

  • Mobil Obegränsad Snabb ger 50 kr/mån i samlingsrabatt

  • Mobil Obegränsad Snabbare ger 100 kr/mån i samlingsrabatt

  • Mobil Obegränsad Snabbast ger 100 kr/mån i samlingsrabatt

Dubbel data

Har du mobilabonnemang med 5 GB eller 15 GB mobildata samt ett bredband via fiber? Då får du dubbel data på mobilabonnemanget.

Den dubbla datan läggs på automatiskt när du köper nytt mobilabonnemang.

Köp mobilabonnemang

Paketerbjudande: Bredband + tv

Behöver du både bredband och ett tv-abonnemang? Vi har gjort det enkelt för dig och erbjuder förmånliga paketerbjudanden.

Alla paketerbjudanden