Ramavtal Tele2 & Riksbyggen

Spara pengar

De flesta kostnader har ökat, både för bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Därför vill vi lägga ännu mer energi på att hjälpa er att hitta bra vägar för att sänka era kostnader.

I avtalet med oss på Tele2 kan ni välja mellan olika paket som passar just er förening. Vi kan erbjuda er ett extra förmånligt avtal inom tv, telefoni och bredband för hela föreningen. För den som vill ha ännu snabbare bredband och välja till fler tv-kanaler så finns detta tillgängligt i vårt breda utbud och kan enkelt läggas till.

Gruppavtal

Riksbyggen och Tele2 har sedan många år ett samarbete. Inom detta samarbete har nu ett nytt ramavtal slutits med fokus på kollektiva tjänster, vilket innebär att ni kan välja mellan flera olika alternativ på förmånliga kollektiva tjänster inom bredband, tv och telefoni.

I gruppavtalet ingår bland annat all hårdvara, testvinnande router och en fastighetsstyrningstjänst som kan användas för exempelvis laddstolpar eller undercentral.

Ett toppmodernt fibernät

Alla kunder hos Tele2 är idag anslutna till ett toppmodernt fibernät med praktiskt taget obegränsad kapacitet. Vi levererar höghastighetsbredband med flera typer av fiberteknik i fastigheten, varav de vanligaste är FiberKoax och FiberLAN (Fiber To The Home och Fiber To The Building). Båda teknikerna ger idag tillgång till topphastigheter och är kopplat till Tele2s rikstäckande fibernät.

Vi levererar över olika fibertekniker

Fiber till byggnaden

FiberKoax med 10G Fibern går hela vägen fram till fastigheten

Fiber till byggnaden

FiberLAN FTTB Fibern går hela vägen fram till fastigheten

Fiber till hemmet

FiberLAN FTTH Fibern går hela vägen till hemmet

Vill du veta mer och få en prisindikation?

Kontakta oss