04 MAJ 2021

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan.

©2020 WBEI. WONDER WOMAN TM & © DC.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Comhem Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

1. Wonder Woman 1984

Vi snabbspolar till 1980-talet när Wonder Woman ställs inför två helt nya fiender: Max Lord och The Cheetah.

Hyr Wonder Woman 1984 i Comhem Play.

2. Cosmic Sin

Året är 2524, fyrahundra år efter att människor började kolonisera andra planeter. En pensionerad general kallas tillbaks in i tjänst när soldater på en avlägsen planet attackeras av en fientlig utomjordisk flotta. Hotet mot människorasen blir början på ett storskaligt krig.

Hyr Cosmic Sin i Comhem Play.

3. Zack Snyder's Justice League

Bruce Wayne är fast besluten att se till att Supermans yttersta uppoffring inte var förgäves och gör gemensam sak med Diana Prince. Deras plan är att rekrytera en grupp som ska skydda världen från ett annalkande hot av katastrofala proportioner.

Hyr Justice League i Comhem Play.

4. Alone

Jessica, en nybliven änka på resa genom landsbygden, blir bortförd av en kallblodig mördare. Hon lyckas fly, men tvingas ut i vildmarken där hon måste kämpa mot naturens krafter alltmedan hennes förföljare närmar sig.

Hyr Alone i Comhem Play.

5. Monster Hunter

Bakom vår värld gömmer sig en annan: en värld med mäktiga och kraftfulla monster som våldsamt härskar över deras rike. När en oväntad sandstorm förflyttar kapten Artemis och hennes trupp till en ny värld, blir soldaterna chockade över att upptäcka att den okända världen är hem till enorma och hotfulla monster som är immuna mot soldaternas vapen.

Hyr Monster Hunter i Comhem Play.

6. Vanguard

Tang grundade byrån Vanguard som erbjuder säkerhetstjänster till högt rankade klienter runt om i världen. När en mystisk klient avslöjar hemlig information om ett planerat mord på ledaren för världens dödligaste organisation, blir han själv måltavla.

Hyr Vanguard i Comhem Play.

Så enkelt hyr du film

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!

Relaterade artiklar

06 MAJ 2021

Spelschema för Allsvenskan 2021

Här hittar du spelschemat för Allsvenskan 2021 samt vilken kanal matcherna sänds på. Datum och avsparkstider för omgång 9-30 fastställs senare i vår.Läs mer
26 APR 2021

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens premiärer!Läs mer
05 APR 2021

Spela in med Tv Hub

Rec är vår inspelningstjänst för Tv Hub. Spela in dina favoritprogram och titta när det passar dig.Läs mer