22 SEP 2022

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den senaste veckan.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49-59 kr att hyra om inte annat anges.

1. The Northman

Från den visionäre regissören Robert Eggers kommer The Northman, ett actionfyllt epos som följer en ung vikingaprins strävan att hämnas mordet på sin far.

Hyr The Northman i Tele2 Play

2. Memory

Alex Lewis är en lönnmördare i ett vägskäl. Han bor i El Paso i Texas och försöker acceptera sitt sviktande minne samtidigt som han planerar att gå i pension.

Hyr Memory i Tele2 Play

3. The Lost City

Den briljanta, men tillbakadragna, författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner.

Hyr The Lost City i Tele2 Play

4. Jag är Zlatan

En sann historia om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt - med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Hyr Jag är Zlatan i Tele2 Play

5. Vendetta

När hans dotter mördas brutalt och det verkar osannolikt att rättvisan skipas tar William Duncan lagen i egna händer och ger sig ut på jakt efter vedergällning.

Hyr Vendetta i Tele2 Play

6. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Gränserna mellan världar försvagas när Multiversum öppnar sig. Dr. Stephen Strange färdas in i det okända med både gamla och nya allierade och måste ta sig till farliga, alternativa verkligheter i Multiversum.

Hyr Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!