25 MAJ 2023

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan just nu.

Håkan Bråkan

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inget annat anges.

1. Håkan Bråkan

Håkan Bråkan passas av världens, enligt honom, tråkigaste barnvakt och han måste rymma därifrån för att vinna årets viktigaste dataspelstävling. Det är starten på en serie missförstånd där Håkan hamnar på kollisionskurs med en härjande inbrottsliga.

Hyr Håkan Bråkan i Tele2 Play

2. Beck - Dödsfällan

Polisaspirant Vilhelm Beck är ute på praktik med sin handledare när han vid ett rutinmässigt inbrottsfall hittar en död 17-årig pojke på brottsplatsen. Det blir direkt ett fall för Alex, Martin och de andra i Beck-gruppen.

Hyr Beck - Dödsfällan i Tele2 Play

3. Beck - Quid Pro Quo

En man hittas död på en loppmarknad i södra Stockholm. Det ser ut som ett vanligt rån som gått snett men utredningen tar en oväntad vändning när Säpo intresserar sig för fallet.

Hyr Beck - Quid Pro Quo i Tele2 Play

4. God's Country

När en collegeprofessor konfronterar två jägare som hon ertappar på hennes mark dras hon in i en eskalerande kraftmätning med katastrofala följder.

Hyr God's Country i Tele2 Play

5. Mästerkatten 2

Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara har tagit ut sin rätt. Han har gjort av med åtta av sina nio liv och ger sig ut på en resa in i den svarta skogen för att hitta en önskestjärna som kan återställa hans förlorade liv.

Hyr Mästerkatten 2 i Tele2 Play

6. Länge leve bonusfamiljen

Lisa och Patrik har lappat ihop sitt äktenskap efter Patriks otrohet ett år tidigare när ett brev från tingsrätten dimper ner. Det visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem.

Hyr Länge leve bonusfamiljen i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub och Tv Hub Mini

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!