10 JUL 2024

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan just nu.

© 2024 Nexiko AB, Nordisk Film A/S & RMV Film AB. All Rights Reserved.

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och Tv Hub Mini. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inget annat anges.

1. Den sista resan

Vi följer med Filip Hammar när han tar med sin pappa Lars på en roadtrip genom Europa, ner mot Medelhavet, tillsammans med sin bästa kompis Fredrik Wikingsson.

Hyr Den sista resan i Tele2 Play

2. The Beekeeper

Adam Clay har dragit sig tillbaka från uppdraget som Beekeper - en hemlig, statlig specialgrupp. När en vän plötsligt tar sitt liv upptäcker Adam en konspiration i maktens absoluta toppskikt, och han tänker inte låta dem komma undan.

Hyr The Beekeeper i Tele2 Play

3. The Little Things (sommarkampanj 19 kr)

Sheriffen i Kern County, Joe Deke Deacon, skickas till Los Angeles för en snabb insamling av bevismaterial. Istället blir han inblandad i jakten på en seriemördare som sätter skräck i staden.

Hyr The Little Things i Tele2 Play

4. Hammarskjöld

Dag Hammarskjöld tar på sig uppdraget att mäkla fred och enighet i Kongo. Ett omöjligt uppdrag, enligt många. Ett självmordsuppdrag, enligt andra.

Hyr Hammarskjöld i Tele2 Play

5. The First Omen

En ung amerikansk kvinna skickas till Rom för att påbörja ett liv i kyrkans tjänst, men möter ett mörker som får henne att ifrågasätta sin tro och avslöjar en skräckinjagande konspiration som hoppas på att ondskan ska födas till världen.

Hyr The First Omen i Tele2 Play

6. Dune: Part Two

När Paul Atreides finner Chani, kvinnan han sett i sina drömmar, väljer han att följa Fremen ut i öknen istället för att söka upp sina förföljare. Bara han kan förutse en mörk framtid, men kan han förhindra den?

Hyr Dune: Part Two i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med BankID. Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub och Tv Hub Mini

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

Mycket nöje!