05 DEC 2023

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan just nu.

The Equalizer 3

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inget annat anges.

1. The Equalizer 3

Efter att ha lämnat sitt tidigare liv som lönnmördare åt regeringen har Robert McCall svårt att försona sig med de fruktansvärda saker han har gjort. Han hittar en slags lindring genom att tjäna rättvisan och ta itu med den italienska maffian.

Hyr The Equalizer i Tele2 Play

2. 57 Seconds

Bloggaren Franklin Fausti hittar en ring som ger bäraren möjlighet att resa 57 sekunder bakåt i tiden. Han bestämmer sig för att använda den för att hämnas på det läkemedelsföretag som bär ansvaret för hans systers död.

Hyr 57 Seconds i Tele2 Play

3. Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One

Ethan Hunt och hans IMF-team ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer.

Hyr Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One i Tele2 Play

4. Barbie

Att bo i Barbieland innebär att vara perfekt på alla sätt och vis, på den helt perfekta platsen. Såvida man inte är en Ken. Eller om man plötsligt drabbas av en existentiell kris.

Hyr Barbie i Tele2 Play

5. Canceled

Spökjägarteamet Gone Ghosting blir "canceled" när det kommer ut att de har fejkat sina paranormala möten. Fast beslutna att rentvå sitt rykte bryter sig teamet in i ett hus där fruktansvärda händelser sägs ha ägt rum.

Hyr Canceled i Tele2 Play

6. Meg 2: The Trench

Dyk ner i okända vatten när våra hjältar leder ett djärvt forskarteam på utforskande dykning ner i havets djupaste djup. Deras resa närmar sig kaos när en ondskefull gruvdrift hotar deras uppdrag och tvingar dem in i en kamp för överlevnad.

Hyr Meg 2: The Trench i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub och Tv Hub Mini

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!