13 OKT 2021

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan.

© 2021 Disney Enterprises Inc. All rights reserved.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Comhem Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

1. En runda till

Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite. Uppmuntrad av teorin inleder gymnasieläraren Martin och hans tre vänner ett experiment att ständigt vara alkoholpåverkade.

Hyr En runda till i Comhem Play

2. Cruella

Historien om hur Cruella de Vil blev den eleganta och hämndlystna Cruella. Följ med till 1970-talets London, fyllt med punkrock och ikoniskt mode, och med en överraskande vändning som kommer förändra allt du trodde du visste om Cruella de Vil.

Hyr Cruella i Comhem Play

3. No Man of God

Ted Bundy var seriemördaren som satte skräck i 70-talet med sina brutalt hänsynslösa brott. Bill Hagmaier var FBI-agenten som bestämde sig för att han skulle förstå sig på vad som drev den dömde till sina hemska gärningar.

Hyr No Man of God i Comhem Play

4. The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Ett av Ed och Lorraine Warrens mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar.

Hyr The Conjuring: The Devil Made Me Do It i Comhem Play

5. Promising Young Woman

Alla sa att Cassie var en lovande ung kvinna, tills en mystisk händelse plötsligt ändrade riktningen för hennes framtid. Men ingenting i Cassies liv är vad det verkar vara: hon är grymt smart och hon lever ett hemligt dubbelliv om natten.

Hyr Promising Young Woman i Comhem Play

6. The Red Ghost

Sovjetunionen, vintern 1941. Bland de tyska trupperna sprids ryktet om en sovjetisk soldat, en ensamvarg, som dyker upp ur ingenstans och dödar Hitlers utvalda med brutal precision.

Hyr The Red Ghost i Comhem Play

Så enkelt hyr du film

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!