20 SEP 2023

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan just nu.

Barbie

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inget annat anges.

1. Barbie

Att bo i Barbieland innebär att vara perfekt på alla sätt och vis, på den helt perfekta platsen. Såvida man inte är en Ken. Eller om man plötsligt drabbas av en existentiell kris.

Hyr Barbie i Tele2 Play

2. The Ritual Killer

Kriminalinspektör Lucas Boyd får i uppdrag att utreda en rad fruktansvärda mord som verkar vara kopplade till en afrikansk ritual som kallas Muti. Boyd ber den afrikanska forskaren dr Mackles om hjälp med att avkoda mordens rituella inslag.

Hyr The Ritual Killer i Tele2 Play

3. Hypnotic

Fast besluten att hitta sin försvunna dotter ger sig polisinspektör Daniel Rourke ut på en galen jakt som leder till en bankrånarliga ledd av en mycket skicklig hypnotisör.

Hyr Hypnotic i Tele2 Play

4. Transformers: Rise of the Beasts

På 1990-talet ansluter sig en ny ras av Transformers, Maximals, till kampen på jorden. Noah är en vanlig pojke från Brooklyn som blir inblandad i denna kamp tillsammans med den ambitiösa forskaren Elena.

Hyr Transformers: Rise of the Beasts i Tele2 Play

5. Kandahar

CIA-agenten Tom Harris har misslyckats med sitt uppdrag och hans identitet har avslöjats. Nu måste agenten fly från Afghanistan.

Hyr Kandahar i Tele2 Play

6. Super Mario Bros. Filmen

När de jobbar under jord med att laga en stor vattenledning, transporteras två rörmokare från Brooklyn, Mario och hans bror Luigi, ner genom ett mystiskt rör och hamnar i en magisk ny värld.

Hyr Super Mario Bros. Filmen i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub och Tv Hub Mini

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!