05 JUL 2022

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den senaste veckan.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49-59 kr att hyra om inte annat anges.

1. Uncharted

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr samtidigt som de följer ledtrådar för att hitta Nathans saknade bror.

Hyr Uncharted i Tele2 Play

2. Marry Me

Kat Valdez och Bastian är ena halvan av musikvärldens sexigaste kändispar, som nu är på väg att gifta sig inför en publik av hängivna fans. Men när Kat får reda på att Bastian har varit otrogen mot henne vänds hela hennes liv på ända.

Hyr Marry Me i Tele2 Play

3. Sonic the Hedgehog 2

Efter att ha bosatt sig i Green Hills, är Sonic ivrig att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte.

Hyr Sonic the Hedgehog 2 i Tele2 Play

4. Jag är Zlatan

En sann historia om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt - med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Hyr Jag är Zlatan i Tele2 Play - 169 kr

5. The North Sea

En oljeplattform sjunker plötsligt och oväntat utanför Ormen Langefältet. Det hela förvandlas snart till ett mänskligt drama om liv och död när tusentals oljearbetare plötsligt fastnar på plattformar över Nordsjön.

Hyr The North Sea i Tele2 Play

6. Spencer

Diana är på väg till ännu en julhelg med kungafamiljen, medveten om att hennes äktenskap med prins Charles rasat samman inför öppen ridå. Alla är inställda på en sedvanlig stramt regisserad jul, men Diana vet att allt måste bli annorlunda denna gång.

Hyr Spencer i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!