19 MAJ 2022

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

1. Tills solen går upp

Peder och hans före detta flickvän Hanna kommer över en antik bok som handlar om drömmar. Med bokens hjälp lyckas de ta sig in i drömmarnas värld där de kan leva tillsammans, samtidigt som de lever sina vanliga liv på dagarna.

Hyr Tills solen går upp i Tele2 Play

2. Utvandrarna

Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo.

Hyr Utvandrarna i Tele2 Play

3. Spider-Man: No Way Home

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

Hyr Spider-Man: No Way Home i Tele2 Play

4. The Eyes of Tammy Faye

En intim inblick i tv-predikanten Tammy Faye Bakkers extraordinära uppgång, fall och återupprättelse. Under 1970- och 80-talen steg Tammy Faye och hennes man Jim Bakker upp från enkla förhållanden och skapade världens största religiösa tv-kanal.

Hyr The Eyes of Tammy Faye i Tele2 Play

5. Coda

Ruby är den enda hörande i en döv familj. När deras fiskeföretag hotas, måste hon välja mellan att följa sina egna musikdrömmar eller att stanna hemma och hjälpa familjen.

Hyr Coda i Tele2 Play

6. Världens värsta människa

Julies liv är en enda stor röra. Hon gör slut med pojkvännen Aksel och kastar sig in i ett nytt förhållande i hopp om att få nytt perspektiv på livet. Men hon kommer snart att inse att vissa livsval redan ligger bakom henne.

Hyr Världens värsta människa i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!