23 FEB 2024

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan just nu.

Filmtoppen i Tele2 Play

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inget annat anges.

1. Tillsammans 99

1975 var kollektivet Tillsammans en storfamilj. 24 år senare, 1999, har det förvandlats till världens minsta. När Klasse i hemlighet bjuder in till Görans födelsedag, återförenas alla för en kväll.

Hyr Tillsammans 99 i Tele2 Play

2. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Vi får följa den unge charmige Coriolanus Snow, flera årtionden innan han skulle bli Panems tyranniske president. Trots att det är svåra tider ser Snow en chans till förändring när han väljs till mentor till Lucy Gray Baird.

Hyr The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes i Tele2 Play

3. Karusell

Parkvärden Fiona får i uppdrag att ta hand om några före detta vänner som vunnit en exklusiv privat smygpremiär av Halloween på Liseberg - en hel natt, helt ensamma på den tomma parken. Men drömnatten förvandlas snabbt till en mardröm.

Hyr Karusell i Tele2 Play

4. The Equalizer 3

Efter att ha lämnat sitt tidigare liv som lönnmördare åt regeringen har Robert McCall svårt att försona sig med de fruktansvärda saker han har gjort. Han hittar en slags lindring genom att tjäna rättvisan och ta itu med den italienska maffian.

Hyr The Equalizer 3 i Tele2 Play

5. Aquaman and the Lost Kingdom

När en uråldrig kraft släpps lös tvingas Aquaman samarbeta med en osannolik allierad för att skydda Atlantis och världen från oåterkallelig förödelse.

Hyr Aquaman and the Lost Kingdom i Tele2 Play

6. The Marvels

Captain Marvel har återtagit sin identitet och hämnats Supreme Intelligence. Men när hennes plikter skickar henne till ett maskhål blir hennes krafter sammankopplade med två andra superhjältar och de bildar The Marvels.

Hyr The Marvels i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub och Tv Hub Mini

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!