16 SEP 2021

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Comhem Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

1. Skyfire

Geologen Wentao Li lovade att han aldrig skulle återvända till Tianhuo Island efter att ett katastrofalt vulkanutbrott dödade hans fru.

Hyr Skyfire i Comhem Play

2. Rättfärdighetens ryttare

Yrkesmilitären Markus måste åka hem till sin dotter när hans fru tragisk omkommer i en tågolycka. Allt verkar ha varit en olycklig tillfällighet, men då dyker matematiknörden Otto upp. Han är övertygad om att någon måste ha legat bakom det som hände.

Hyr Rättfärdighetens ryttare i Comhem Play

3. Those Who Wish Me Dead

Ett mordvittne förföljs av mördare i Montanas vildmark med en överlevnadsexpert som har till uppgift att skydda honom.

Hyr Those Who Wish Me Dead i Comhem Play

4. Dark Skies

Daniel och Lacy Barrett har flyttat till en lugn förort med sina två barn men plötsligt inträffar en rad märkliga och oroande händelser i deras hem. De börjar misstänka att de är måltavla för något ofattbart, skrämmande och dödligt.

Hyr Dark Skies i Comhem Play

5. Army of One

Ett ungt par åker ut för att tälta i Alabamas skogar, men deras romantiska semester går fruktansvärt fel när de stöter på en våldsam drogkartell.

Hyr Army of One i Comhem Play

6. En pudel i flocken

Freddy Lupin kan knappt bärga sig till den dag då han själv ska få bli varg för första gången. Men under den mytomspunna initieringsceremonin går hans ylande fel och Freddy förvandlas till något betydligt mindre skräckinjagande - en pudel.

Hyr En pudel i flocken i Comhem Play - svenskt tal

Så enkelt hyr du film

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!