26 JAN 2023

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan just nu.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Tele2 Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 59 kr att hyra om inget annat anges.

1. Bränn alla mina brev

Filmen skildrar Karin Stolpes komplexa relation till maken Sven Stolpe och den passionerade kärleksaffär med Olof Lagercrantz som inleds under 1930-talet, och hur de val hon gör påverkar kommande generationer.

Hyr Bränn alla mina brev i Tele2 Play

2. Där kräftorna sjunger

Kya Clark lever ensam utanför en liten stad vid North Carolinas kust. När en stilig quarterback hittas död blir hon misstänkt. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Hyr Där kräftorna sjunger i Tele2 Play

3. Avatar

En före detta marinkårssoldat blir förälskad i en blåhyad krigare på en främmande planet. Han ställer sig på hennes folks sida i deras kamp mot människans övergrepp på deras frodiga planet.

Hyr Avatar i Tele2 Play

4. Beast

Änklingen dr Nate Daniels återvänder till Sydafrika, där han först träffade sin fru, tillsammans med sina döttrar på en resa till ett viltreservat. Men det som börjar som en läkande resa förvandlas till en skräckinjagande kamp för överlevnad.

Hyr Beast i Tele2 Play

5. Knives Out

En kriminalpolis och en militärpolis reser till ett överdådigt gods för att intervjua de egendomliga släktingarna till en patriark som avled under sitt 85-årskalas.

Hyr Knives Out i Tele2 Play

6. Jurassic World Dominion

Jurassic World: Dominion är den tredje filmen i dinosaurietrilogin som följer Jurassic World och Jurassic World: Fallen Kingdom.

Hyr Jurassic World Dominion i Tele2 Play

Så enkelt hyr du film

I Tele2 Play

Gå till tele2play.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på tele2play.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub och Tv Hub Mini

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!