10 JUN 2021

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan.

© 2020 AZIL Films, LLC. All Rights Reserved.

Alla filmer på topplistan finns i HD-kvalitet för bästa möjliga filmupplevelse. Du hittar dem snabbt och enkelt i Comhem Play, din Tv Hub och i TiVo-boxen. Alla filmer kostar 49 kr att hyra om inte annat anges.

1. 2067

Jorden har härjats av klimatförändringar och mänskligheten tvingas andas konstgjort syre. När en sjukdom börjar döda världens befolkning kastas en man in i en mystisk och skrämmande ny värld för att få ett botemedel med sig hem till sin döende fru.

Hyr 2067 i Comhem Play

2. The Marksman

Jim är en ranchägare med förflutet inom Marinkåren, vars ägor gränsar till Mexiko. När han en dag räddar en pojke på flykt undan en knarkkartell inleds en dödlig jakt av det udda paret genom USA.

Hyr The Marksman i Comhem Play

3. Shadow in the Cloud

Under andra världskriget kliver en kvinnlig pilot med hemligt paket ombord på ett bombplan. Snart dyker en skugga upp bland molnen. De blir fångad mellan ett hot utanför och en ondska inne i planet. Maude måste kämpa för att rädda alla.

Hyr Shadow in the Cloud i Comhem Play

4. Wild Mountain Thyme

Den envisa bonden Rosemary Muldoon har beslutat sig att vinna grannen Anthony Reillys kärlek. Problemet är att Anthony verkar ha ärvt en familjeförbannelse och förblir omedveten om sin vackra beundrare. Men när Anthonys far, Tony, planerar att sälja gården till sin amerikanska brorson, väcks Anthonys drömmar till liv.

Hyr Wild Mountain Thyme i Comhem Play

5. Songbird

Viruset COVID-23 har muterat, och världen är nedstängd för fjärde året. Smittade amerikaner slits ut ur sina hem och tvingas in i karantänläger som kallas K-zoner. Från dem kommer man inte ut, och några modiga själar kämpar mot förtrycket.

Hyr Songbird i Comhem Play

6. City of Lies

Kriminalpolisen Russell Poole har i åratal försökt att lösa sitt största fall - morden på The Notorious B.I.G. och Tupac Shakur. Efter två årtionden är undersökningen fortfarande öppen. Jack Jackson, en reporter som försöker rädda sitt rykte och sin karriär, vill ta reda på varför. De två slår sig samman för att hitta sanningen i ett nät av korruption och lögner.

Hyr City of Lies i Comhem Play

Så enkelt hyr du film

I Comhem Play

Gå till comhemplay.se och logga in med Mobilt BankID eller med ditt kundnummer hos Tele2 (Com Hem). Sen klickar du bara på Butik i menyn och väljer vilken film du vill se.

Tips! När du hyr film på comhemplay.se finns filmen även tillgänglig att se i vår app, i din mobil eller surfplatta.

I Tv Hub

Välj Butik i menyn och leta fram din film eller använd röstsök och säg filmtiteln. Tryck på OK-knappen och bekräfta.

I TiVo

För att hyra film i din TiVo-box trycker du bara på knappen Play & Film på fjärrkontrollen. Därefter går du till Film och väljer det du vill se.

Mycket nöje!