Mobilt bredband 4G

Mobilt bredband är ett wifi som du kan ta med dig vart du vill. Välj mellan abonnemang eller kontantkort och om du samtidigt vill köpa till en router.

Mobilt bredband kontant

Wifi To Go är ungefär som ett kontantkort och är perfekt för dig som bara behöver mobilt bredband lite då och då. Kanske till fritidshuset eller under bilsemestern? Beställ hem ett tomt SIM-kort och fyll på med mobildata när du vill. Mobildatan finns tillgänglig i 12 månader.

Fyll på med någon av dessa datamängder:

  • 5 GB – 149 kr
  • 15 GB – 249 kr
  • 30 GB – 349 kr
  • 60 GB – 449 kr

Fast bredband från 199 kr/mån

Bli bredbandskund hos Com Hem så bjuder vi på startavgiften (ordinarie pris 399 kr). Erbjudandet gäller dig som är eller blir Tele2-kund. 

  • Ingen startavgift – spara 399 kr (när du beställer online)
  • Starta när du vill – välj datum upp till 90 dagar framåt
  • Bäst wifi med bäst räckvidd i hela bostaden
Com Hem WiFi Hub C2

Använd mobilt bredband i din surfplatta med 4G

Skaffa en surfplatta med inbyggt stöd för 4G så kan du surfa var du vill och slipper leta wifi. Hos oss kan du köpa både surfplatta och abonnemang, så att du kommer igång direkt.

Välj ett abonnemang för mobilt bredband med 40 GB, 100 GB eller Obegränsad surf eller det nya abonnemanget för endast surfplattor med 15 GB surf för 99 kr/mån. 

Dela din data med extra datakort

Med extra datakort behöver du inte fundera över hur du vill använda ditt mobila bredband. Du delar enkelt din data med flera enheter, med ett och samma abonnemang. Du kan skaffa upp till nio extra datakort till ditt mobila bredbands­abonnemang för 99 kr/mån per kort.

Datakorten gäller endast privatkunder och för datatrafik i Sverige. De är aktiverade redan vid leverans. 

Vad är mobilt bredband?

Med mobilt bredband skickas all datatrafik via mobilnätet med i första hand 4G-teknik, eller LTE (Long Term Evolution) som det också kallas. Det betyder att du kan ta med dig bredbandet vart du vill och det går riktigt snabbt – ofta snabbare än med ADSL-baserat fast bredband. Normalhastigheten är 10-50 Mbit/s, vilket räcker för allt från surf och onlinespel till streamad film i HD-kvalitet.