Integritet

Om Cookies på tele2.se

På webbplatsen tele2.se används så kallade cookies, web beacons och liknande lagringstekniker (nedan gemensamt kallade ”cookies”). Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies och för vilka ändamål de används.

Vi samlar inte in och sparar information såsom namn och andra uppgifter som direkt kan identifiera dig med hjälp av cookies. Den information som samlas in med hjälp av cookies kan vara t.ex. hur många gånger du besöker vår webbplats och från vilket land du surfar. I våra allmänna villkor och i vår Integritetspolicy hittar du information om hur Tele2 hanterar och skyddar dina personuppgifter, samt hur du kan utöva dina rättigheter.

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som sparas på din dator av webbplatsen du besöker. Cookies gör det möjligt att till exempel:

• skapa personliga erbjudanden
  • få information hur besökare interagerar med webbplatsen
  • komma ihåg vad som finns i kundvagnen
  • möjliggöra olika tjänster och funktioner

Ytterligare information om cookies, även kallade kakor, hittar du på Post-och telestyrelsens webbplats.

Hur används cookies?

Cookies som samlas in på webbplatsen används för att tillhandahålla vissa tjänster och funktioner, för webbanalys, för annonsering och för att förbättra användarupplevelsen.

Tjänster och funktioner: Vi använder cookies för att tillhandahålla olika tjänster och funktioner på webbplatsen, t.ex. vid inloggning, inmatning av uppgifter i formulär och för att komma ihåg vad som finns i varukorgen.

Webbanalys: Vi använder cookies för webbanalys. Sådana cookies hjälper oss bland annat att få information om hur våra besökare interagerar med webbplatsen så att vi kan mäta och förbättra prestandan. Vi kan samarbeta med och anlita andra företag, som vi tillåter att placera sådana cookies på webbplatsen och data från dessa cookies kan även användas av sådan tredje part för mättjänster och sammanställning av statistik.

Annonsering och förbättring av användarupplevelsen: Vi använder cookies för att förbättra kundupplevelsen med personliga erbjudanden, annonser, tjänster och funktioner. Det innebär bland annat att vi kan identifiera våra återkommande kunder och ge dem en bättre upplevelse. Vi kan samarbeta med och anlita andra företag, som vi tillåter att placera cookies på webbplatsen för annonseringsändamål. Det innebär bland annat att den information som samlas in med hjälp av sådana tredjeparts cookies kan användas för att kunna anpassa annonser som visas för dig på andra webbplatser.

Lagring av cookies: Vissa av de cookies vi använder sparas endast under det aktuella besöket (sessionscookies) medan andra kan sparas på din dator i upp till 10 år (varaktiga cookies).

Stänga av cookies

Om du vill förhindra användningen av cookies på tele2.se enligt beskrivningen ovan kan du ändra dina inställningar i webbläsaren så att inga cookies lagras på din dator. Vi hänvisar till din webbläsares användarmanual för närmare instruktioner hur du kan granska vilka cookies som har lagrats, hur du kan radera cookies och hur du kan ändra dina inställningar. Tänk på att vissa funktioner inte kan fungera som de ska om du inte tillåter användning av cookies. För mer information om tredjeparts cookies och hur dessa kan väljas bort hänvisas till följande webbplatser http://www.aboutads.info/choices och http://www.youronlinechoices.eu/

Följande tredje parter använder cookies på webbplatsen: Google, DoubleClick, Adservice, Decibel, Bing, Facebook, Tradedoubler, NowInteract och Usabilla.