Pay-per-view

Här ser du vilka matcher som erbjuds i Pay-per-view (PPV) under de kommande fem dagarna. Det är inte möjligt att se PPV-matcher med Tv Hub eller i Tele2 Play. Däremot fungerar det i alla andra digitalboxar. Tänk på att köpa matchen i god tid innan start.

Pay-per-view upphör 1 juni 2022

C More har valt att avsluta tjänsten 1 juni, så efter det kommer det inte vara möjligt att köpa enstaka matcher. Vill du fortsätta att se matcher från exempelvis Serie A, La Liga, SHL och HockeyAllsvenskan så rekommenderar vi paketet C More Premium.
C More Premium

Se LaLiga, Serie A och landslagsmatcher live på C More

Instruktioner för PPV

Är du laddad för kvällens match? Att köpa enstaka livematcher via pay-per-view är en av de stora fördelarna med digital-tv. Det enda du behöver är ett tv-abonnemang och en digitalbox, sen kan du köpa direktsändningar från bland annat HockeyAllsvenskan och SHL.

Du gör det direkt här ovanför genom att klicka på matchen. Är du inte inloggad behöver du logga in med kundnummer eller BankID innan du genomför köpet.

Följ SHL på C More

Att tänka på vid beställning

Du som har en TiVo-box eller IPTV-box behöver starta om din box efter att du har beställt en PPV-match. Gör omstarten tidigast en timme innan matchen startar.

Du vet väl att du som har en box som klarar att visa HD-sändningar kan se din match i HD-kvalitet? Du hittar aktuellt kanalnummer bredvid matchen som du beställer. Matcher på kanalen C More Live 5 HD kan endast ses i HD.