MOBILT BREDBAND I SOMMARSTUGAN

Wifi till fritidshuset, husvagnen eller båten

Komplettera med router

Passa på att komplettera ditt mobila bredband med en router. Våra routrar är kraftfulla och enkla att installera. Ingen extra programvara behövs.

Minirouter Väljer du en minirouter behöver du inte ens vara i närheten av ett eluttag. Den går nämligen på batteri i upp till 8 timmar. Du kan ansluta upp till 30 enheter samtidigt.

Hemmarouter Vår mest kraftfulla router som fungerar lika bra som ett fast bredband. Sätt i SIM-kortet och anslut den till ett eluttag och sedan är du igång!

Mobilt bredband

Mobilt bredband och wifi i sommarstugan

Regniga somrar eller ruggiga höstkvällar. Vad passar bättre än att tända en brasa, samla familj och vänner i fritidshuset och streama senaste storfilmen direkt från bio eller sträcktitta på serier som Succession.

Du vet väl att du kan ha bredband i fritidshuset, sommarstugan, husvagnen eller båten på samma sätt som vanligt internet hemma? Koppla upp mobilen, Apple TV, Chromecast, datorn eller vad du vill mot ett mobilt bredband och få ett wifi helt utan krångel. Det enda som behövs är 4G-täckning i ditt fritidshus eller sommarstuga.

Välj rätt mobila bredband till sommarstugan

Med ett mobilt bredband i fritidshuset eller på landet kan du streama Netflix, Tele2 Play eller vilken annan streamingtjänst som helst utan lagg.

För streaming och annan aktivitet som drar mer mobildata rekommenderar vi vårt abonnemang med obegränsad mobildata. Vet du redan nu att du mest kommer använda det mobila bredbandet för att surfa, lyssna på musik och endast streama då och då kanske 75 GB räcker. Eftersom mobilt bredband inte har någon bindningstid kan du enkelt byta abonnemang när det passar dig.

Normalhastigheten är på ca 50 Mbit/s i 4G-nätet. I takt med att 5G-nätet byggs ut är det inte långt kvar innan mobilt bredband också får 5G-hastigheter.

Mobilt bredband till ditt fritidshus

Mobilt bredband