VIKBARA TELEFONER

Mobil med vikbar skärm

Elegant, kraftfull och allt du behöver i ett litet format. Här har vi samlat våra vikbara telefoner från ledande varumärken.

En vikbar mobil ryms lätt i fickan när den är stängd och har en pekskärm i fullängdsformat när den är öppen. Vikbara mobiler är här för att stanna. De har alla avancerad teknik och hög prestanda i ett kompakt format.

Vikbara mobiler

När du väljer en vikbar mobil framför en traditionell mobiltelefon får du flera bra fördelar. Du får i första hand en smidig mobil som enkelt får plats i fickan samtidigt som du får en stor skärm att multitaska på. Du kan dessutom enkelt använda selfiekameran utan att själv hålla i mobilen. Vik den bara halvvägs och placera på ett bord för smidig videoinspelning.

Samsungs Galaxy Z Fold-modeller är mobiler som du viker ut vertikalt och du får en mobil i samma storlek som en mindre surfplatta.

Bild på Samsung Galaxy Z Fold5 och Galaxy Z Flip5

Nya vikbara mobiler

I dagsläget säljer Tele2 vikbara mobiler från Samsung och Motorola. När fler tillverkare hakar på trenden vet vi inte, men framför allt Samsung lanserar nya vikbara mobiler varje år.