Kvinna som springer med Samsung Galaxy Watch6 på armen

SAMSUNG GALAXY WATCH

Samsungklockan för alla tillfällen

Galaxy Watch är en snygg klocka som du kan använda när du vill. Beroende på tillfälle kan du enkelt byta armband med bara ett klick.

Galaxy Watch6-serien är vattentät till upp till 50 meters djup i 10 minuter. Den är dock inte lämplig för dykning eller högtrycksvattenaktiviteter.

Generellt har en Galaxy Watch batteritid på upp till 30-40 timmar, men kan såklart variera beroende på hur du använder klockan. Några faktorer som påverkar är:

  • Om den är uppkopplad mot mobilnätet

  • Always-On Display

  • Puls- och blodtrycksmätning

  • Aktiv GPS

Tränings- och aktivitetsklocka

Använd Samsung Galaxy Watch vid träning samt annan aktivitet där du kan behöva motivering och vill kunna följa resultat. Med Galaxy Watch6-serien kan du även mäta blodtrycket, helt utan extra utrustning. För dig som vill övervaka hjärtat finns möjlighet till EKG i Galaxy Watch.

Kom i balans med ditt välmående om din kropp. Låt Galaxy Watch mäta din temperatur för att förutsäga datum för din mens och andra cykler.

Klockan kan självklart även spåra dina steg och övervaka din sömn samt påminner dig om att stå upp och röra på dig då och då.

Samsung Galaxy Watch6 framför en kvinna som springer

Samsung Galaxy Watch med eSIM

Med ett inbyggt eSIM får din smartwatch uppkoppling mot mobilnätet så att du kan byta låt, mäta din puls och använd GPS utan att mobilen är i närheten. Perfekt när du tränar!

För att aktivera eSIM behöver du ha eller köpa ett tilläggsabonnemang för klocka. Köp abonnemanget direkt i din Galaxy-klocka.