SMARTWATCH

Med en smartwatch runt handleden får du ett aktivt och mer uppkopplat liv

Köp senaste Galaxy Watch5-serien

Nu är smartklockorna i Samungs Galaxy Watch5-serien här. Med mängder av funktioner för din hälsa och träning som hjälper dig få mer insikt i ditt välmående.

Galaxy Watch5 och Galaxy Watch5 Pro är dessutom klockorna för dig som är redo att lämna mobilen hemma. Styr ditt uppkopplade hem direkt från handleden, betala inköp med Samsung Pay och ha smidig åtkomst till din träningspartner.

Förbättra hälsan med en smartklocka

Få upp vardagsmotionen med smarta funktioner för hälsa och träning. Du kan se dina prestationer över tid och dela de med dina vänner.

Med ett tilläggsabonnemang till din smartwatch för 49 kr/mån tillsammans med eSIM får du maximal mobilitet. Du kan hålla kontakten, svara på meddelanden och njuta av favoritmusiken utan att du behöver ta med din mobiltelefon.

Vad är en smartwatch?

Den fungerar tillsammans med din smartphone och gör att du direkt från handleden kan navigera med gps, se meddelanden, ringa, ändra låt och styra dina uppkopplade enheter. Eller låt den motivera dig till bättre hälsa och mer träning. Med en smartwatch är möjligheterna många. Välj bland ett flertal modeller och gör den ännu mer personlig genom att anpassa display och armband efter just din stil.

Smartklocka med SIM-kort

Lägg till ett eSIM till din Apple Watch eller Samsung smartwatch så kan du hålla kontakten och vara uppkopplad när du lämnat mobilen hemma. Du kan sms:a, ringa samtal eller lyssna på musik och poddar var du än befinner dig utan att ha din mobiltelefon med dig. Allt du behöver är ett mobilabonnemang från Tele2 som stödjer tilläggsabonnemang för klocka.

Smartwatch för barn

Den kan ge ökad trygghet för både dig och ditt barn. Håll koll med gps eller skaffa ett eSIM så kan ni enkelt hålla kontakten och ditt barn kan svara på sms och ringa utan mobilen. Du kan dessutom anpassa din smartwatch för barn genom att sätta begränsningar för innehåll, inköp och skärmtid.

En smartwatch har många funktioner

Med en smartklocka har du tillgång till många avancerade funktioner. Det finns mängder av appar som hjälper dig till bättre hälsa och träning, låt den coacha dig på löprundan eller välj en vattentät smartklocka om du gillar att simma. En smartklocka med EKG och möjlighet att mäta blodtryck ger dig extra koll på hälsan.