BLACK FRIDAY & BLACK WEEK 2024

Välkommen tillbaka 2024

Uppgradera mobilen på Black Friday

Vi har ett stort sortiment av mobiltelefoner, smartwatches och surfplattor och under tidigare Black Friday har vi erbjudit några av våra allra bästa och senaste modeller till årets bästa priser. Som dessutom har sålt slut på nolltid.

Under Black Friday kommer med största sannolikhet riktigt bra erbjudanden på mobiltelefoner och mobilabonnemang även i år. Passa på att uppgradera mobilen eller komplettera med en surfplatta eller smartwatch.

Erbjudanden under Black Friday

Den stora shoppingdagen Black Friday inträffar alltid i slutet av november varje år.

I samband med hösten och när mörkret har lagt sig över Sverige är det inte helt ovanligt att vi umgås mer inomhus. Vi tittar mycket på tv tillsammans, som filmer, tv-serier och annan tv-underhållning. Har du inget tv-abonnemang från Tele2 idag men är kund kan du köpa valfritt stremingpaket från Tele2, där till exempel Viaplay och SkyShowtime ingår.

Under Black Friday och Black Week kan även erbjudanden på fast bredband, mobilt bredband, mobiltelefoner och mobilabonnemang dyka upp.

När är Black Week och Black Friday?

Black Week startar den 25 november och den 29 november 2024 drar Black Friday igång! Missar du Black Friday den 29 november får du en ny chans under Cyber Monday, som är den 2 december 2024.

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där det är en av landets största shoppingdagar. I årtionden har den markerat starten för julhandeln och med kraftigt nedsatta priser, långa köer och extra långa öppettider omsätter den omkring 50-60 miljarder kronor på en enda dag.

En populär förklaring till varför dagen heter just Black Friday är att man under denna dag vänder butikernas röda siffror till svarta och därmed går från förlust till vinst. Idag är begreppet välkänt över hela världen. Många brancher har till och med gått från en shoppingdag med rea och bra erbjudanden till att omfatta hela veckan, så kallad Black Week.

När kom Black Friday till Sverige?

Det var först under 2013 som flera e-handlare och butikskedjor snappade upp begreppet Black Friday och uppmärksammade dagen med specialerbjudanden. Idag är det ett populärt fenomen världen över och i Sverige har de flesta brancher redan hoppat på trenden. Numera tidigareläggs Black Friday till att kallas för Black Week – eller till och med Black Month – både i butiker och online.

Många fysiska butiker har långa köer ringlande utanför entrén och online väljer ofta e-handlare att starta rean redan vid midnatt.

Cyber Monday

Måndagen efter Black Friday inträffar Cyber Monday. Cyber Monday, som även går under namnet Manic Monday, har tidigare varit e-handlarnas svar på Black Friday men nu för tiden börjar de flesta onlinebutikerna med sina specialerbjudanden redan på fredagen.

Välkommen den 2 december 2024 för våra allra bästa erbjudanden online på Cyber Monday.

Cyber Monday