BLACK FRIDAY 2021

Välkommen den 26 november 2021 för att se våra allra bästa erbjudanden under Black Friday.

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där det är en av landets största shoppingdagar. I årtionden har den markerat starten för julhandeln och med kraftigt nedsatta priser, långa köer och extra långa öppettider omsätter den omkring 50-60 miljarder kronor på en enda dag.

En populär förklaring till varför dagen heter just Black Friday är att man under denna dag vänder butikernas röda siffror till svarta och därmed går från förlust till vinst. Idag är begreppet välkänt över hela världen. Många brancher har till och med gått från en shoppingdag med rea och bra erbjudanden till att omfatta hela veckan, så kallad Black Week.

När kom Black Friday till Sverige?

Det var först under 2013 som flera e-handlare och butikskedjor snappade upp begreppet Black Friday och uppmärksammade dagen med specialerbjudanden. Idag är det ett populärt fenomen världen över och i Sverige har de flesta brancher redan hoppat på trenden. Och fler butiker ökar för varje år. Många fysiska butiker har långa köer ringlande utanför entrén och online väljer ofta e-handlare att starta rean redan vid midnatt.

Uppgradera din mobil på Black Friday

Vi har ett stort sortiment av mobiltelefoner och under tidigare Black Friday har vi erbjudit några av våra allra bästa modeller till årets bästa priser. Som dessutom har sålt slut på nolltid.

Passa på att uppgradera mobilen under Black Friday. Den 26 november 2021 drar vi igång!

Black Friday-erbjudanden på tv och bredband

Den stora shoppingdagen Black Friday inträffar alltid i slutet av november varje år. I samband med hösten och när mörkret har lagt sig över Sverige är det inte helt ovanligt att vi umgås mer inomhus. Då konsumerar vi bland annat mycket film, serier och annan underhållning, både via vanlig tv och streaming.

Titta tillbaka hit inför Black Friday för våra bästa erbjudanden på tv och bredband. Fram till dess, är du kund hos Tele2, Boxer eller Comviq får du prova på vårt streamingpaket Comhem Play+ i ett år utan kostnad. Ordinarie pris 89 kr/mån.

Cyber Monday

Måndagen efter Black Friday inträffar Cyber Monday. Cyber Monday, som även går under namnet Manic Monday, har tidigare varit e-handlarnas svar på Black Friday men nu för tiden börjar de flesta onlinebutikerna med sina specialerbjudanden redan på fredagen.

Välkommen den 29 november 2021 för våra allra bästa erbjudanden online på Cyber Monday.